Mer info

Sekelskiftesvilla i centrala Sigtuna

Prästgatan 6 – Centrala Sigtuna

Boarea | Biarea 156 kvm | 14 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 846 kvm

Denna vackra villa i Sigtuna bär på en rik historia och en härlig charm som kännetecknas av generös takhöjd, stora fönsterpartier, tidstypiska sekelskiftesdetaljer, utsikt över den gamla stadskärnan och Mälaren. Boendet erbjuder tre till fyra sovrum, ett smakfullt inrett kök, en klassisk matsal, två vardagsrum, bibliotek, ett exklusivt badrum och två gäst-wc. Trädgården är en fullkomlig idyll med en välskött gräsmatta, plommon-, körsbärs- och äppelträd. Villan är tack vare grönskan insynsskyddad, vilket skapar en oas mitt i centrala Sigtuna. På tomten finns även en praktisk redskapsbod. Renoverat tak, fasad och interiört med moderniserat kök och badrum. Modern bergvärme samt en vattenmantlad kamin bidrar till låga driftskostnader. Varmt välkommen på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1909
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Energiprestanda
128 kWh/Kvm och år
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
2 601 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 692 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 293 000 kr

Driftkostnad

El
2 283 kr/mån
Vatten/Avlopp
417 kr/mån
Sotning
83 kr/mån
Renhållning
148 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 932 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister