Mer info

Internationell villa med panoramautsikt och infinitypool

Örnbergsvägen 29 – Älgö

Boarea | Biarea 180 kvm | 155 kvm Rum 7 rok
Pris 38 000 000 kr / bud Tomtarea 1 670 kvm

Likt ett örnäste ligger denna nybyggda moderna villa om totalt ca 283 kvm med internationell känsla, infinitypool och med magnifik panoramautsikt utöver Baggensfjärden ritad av arkitekt Buster Delin. Den vackra villan har högt läge, ligger i sydväst på återvändsgata med sol hela dagen, ljuvlig kvällssol och med fri havsutsikt i 180 grader. En levande utsikt helt utan insyn och med materialval av högsta standard. Hela huset flyter ihop med naturen med sina svarta fasader och grå betongväggar. Vacker infinitypool och stor betongklädd terrass med utedusch, trädäck med glasräcke och pergola. Elegant vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning samt utgång till den vackra poolen med panoramautsikt utöver Baggensfjärden. Stora glaspartier utmed hela långsidan ger ett fantastiskt ljus och en härlig rymd samt extra breda öppningsbara glaspartier suddar ut känslan mellan ute och inne. Belysning för alla stämningar, styrd via Plejd. Master bedroom-svit med hemmabio, anslutande badrum, båda med den otroliga havsutsikten och dressingroom. Ytterligare två bra sovrum med garderober. På nedre plan finns en exklusivt inredd bastu med kallbad, utsikt och utgång till två stora soldäck i trä, dubbla takduschar och golv i kalksten samt intilliggande gym. Gästhus om totalt ca 60 kvm som med fördel kan användas för en au-pair eller generationsboende, med kök, sovrum/kontor och badrum. Båtplats för 10 m lång båt på fem minuters gångavstånd från huset tillhör fastigheten. Fin tomt med vackra berghällar, vindpinade tallar, gräsmatta, planteringar, grusgång ritad av trädgårdsarkitekt Moose Garden. Uppfart med plats för fyra bilar och en 3 m hög häck mot gatan. En exceptionell möjlighet att förvärva ett helt unikt boende med ett fritt och lugnt läge mitt i en av Stockholms vackraste skärgårdsmiljöer.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med vacker öppen spis och extra breda öppningsbara elektriska skjutpartier i glas till den stora terrassen med glasräcken, utedusch och infinitypool. Snyggt stålglättat betonggolv och infälld spotlights i tak.

Kök med luckor i svart med köksö och köksutrustning från Gaggenau.
Dolt högtalarsystem i köket.

Master bedroom med hemmabio, anslutande badrum, varav båda med den otroliga havsutsikten och dressingroom.
Exklusivt master bathroom med kaklade väggar, kalksten på golv, dubbla handfat, kommod i trä, inbyggt massagebadkar från Nordhem, Saltholmen, takdusch med glasvägg, takfönster och toalett samt utsikt.
Ytterligare två bra sovrum med garderober.

Det andra badrummet har handfat med kommod i ek, takfönster, golv i kalksten och takdusch med glasvägg.

På nedre plan finns ett tv-rum.

Exklusivt inredd bastu med kallbad, utsikt och utgång till två stora soldäck i trä, dubbla takduschar och golv i kalksten samt intilliggande gym.

Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Gästhus om totalt ca 60 kvm som med fördel kan användas för en au-pair, kontor eller generationsboende, med kök och sovrum/kontor och badrum.

Vattenburen golvvärme i hela huset via bergvärmepump samt golvvärme via el i badrummen och längs fönsterpartier på övervåningen.

Fiber indraget.
Pool om ca 12 m lång, 2,5 m bred och 1,35 m djup, värms upp via bergvärme.

Entréplan om ca 150 kvm boarea.
Nedre plan om ca 133 kvm biarea.
Gästhus entréplan om ca 30 kvm boarea.
Gästhus nedre plan om ca 30 kvm biarea.
Ytan är en uppgift enligt säljaren.

Övrigt

OMRÅDE

På Älgö bor man med närhet till havet i en härlig kombination med skogen in på knuten, sandstrand med bryggor och lekplats som klippbad. Öns sommarkiosk erbjuder ett bra utbud av godis, fika och glass. I Solsidan, någon kilometer mot Saltsjöbaden finns en utmärkt restaurang samt sushi och snabbmatställe, och Saltsjöbadens breda utbud av restauranger och caféer är inte långt bort. I Solsidan finns förskolor och för fyrfotade familjemedlemmar finns två hunddagis.

 

KOMMUNIKATIONER

Från Älgö går det buss till Solsidan och därifrån går Saltsjöbanan in till Slussen. Med egen bil tar det cirka 20 minuter in till Slussen. När utbyggnaden av tunnelbanan till Nacka är färdigställd blir kommunikationerna in till Stockholm ännu bättre.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Bergvärme Nibe ny 2021, vattenburen golvvärme, golvvärme via el i badrum samt längs fönsterpartier på övervåningen
Energiprestanda
38 kWh/Kvm och år
Fönster
Schuco och Soreg (skjutpartier)
Fasad
Övervåning svartbetsad träfasad och källare putsad
Tak
Papp
Bjälklag
Betong
Stomme
Thermomur
Plåtarbete
Plåt
Grund
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
FTX
Taxeringsvärde byggnad
4 424 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 939 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 363 000 kr

Driftkostnad

El
6 108 kr/mån
Vatten/Avlopp
2 708 kr/mån
Renhållning
1 200 kr/mån
Försäkring
1 000 kr/mån
Driftkostnader totalt
11 017 kr/mån

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister