Mer info

Totalrenoverad sekelskifteslägenhet med kakelugn

Upplandsgatan 46 – Vasastan

Boarea 79 kvm Rum | Våning 2 rok | 2 av 4
Pris Såld Avgift 2 253 kr / mån

Eftertraktat läge på en attraktiv adress ett stenkast från Odenplan, med närhet till både citypuls och natur. Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer samt otroligt bra kommunikationer. Social planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort modernt kök med full maskinell utrustning. Vardagsrum med vacker fungerande kakelugn och gott om plats för stora sällskap. Generöst sovrum med kakelugn och badrum en suite samt stor klädkammare. Välkomnande hall med platsbyggd bokhylla samt gäst WC. Sammantaget en väldigt social lägenhet i toppskick ett stenkast från Odenplan. Möjlig trea, se alternativ planskiss.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

BF Upplandsgården u.p.a. bildades 1918 och förvärvade fastigheten samma år. Föreningen består av 12 bostadsrätter samt 2 affärslokaler. Marken innehas med äganderätt. Föreningen är en sk. äkta bostadsförening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen accepterar delat ägande, men behöver aktiva medlemmar. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Avgiften betalas månadsvis men avier skickas ut kvartalsvis. Cykelförråd belägen på gården. Tvättstuga utrustad med tvättmaskiner och torktumlare finns i källaren.

Genomförda renoveringar:

2018 Ommålning av tak
2017 OVK genomförd samt åtgärdad
2017 Upprustning av muren på gården
2014 Fasadrenovering
2011 El-stigare
2007-2010 Rörstambyte
2007 Uppvärmningssystem
2005 Renovering av trapphus

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andel i föreningen
8.18009 %
Lägenhetsnummer
6
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband och TV
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Förening
BF Upplandsgården u.p.a.
Byggnadsår
1883
Energiprestanda
137 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
208 kr/mån
Gas
54 kr/mån
Driftkostnader totalt
562 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister