Mer info

Högt fritt hörnläge med stor potential

Tulegatan 27 – Vasastan

Boarea 146 kvm Rum | Våning 4 rok | 3 av 5
Pris Såld Avgift 1 765 kr / mån

Välkommen till denna underbara sekelskiftesvåning med högt fritt hörnläge i skuldfri förening med låga avgifter. Generös takhöjd i kombination med stora sociala ytor ger en rymlig känsla. Luftigt vardagsrum med öppen spis i anslutning till hörnrummet som idag används som ateljé. Ateljén kan med fördel användas som matsal eller extra sovrum. Från ateljén når man balkongen med vy över stan och Norra Reals vackra tegelfasad. Två rymliga sovrum med förvaring, det ena vetter mot gården och det andra mot Markvardsgatan. Badrum i passagen mellan sovrummen. Bra avhängning och gäst WC i hallen. Lägenheten är genomgående i behov av renovering men kommer bli en underbar familjevåning i en ekonomisk stark förening med centralt läge intill butiker, restauranger och kommunikationer.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Grundläggaren 5 är en äkta bostadsrättsföreningen som bildades 1995. Föreningen består av 34 lägenheter med bostadsrätt samt 2 kommersiella lokaler. Föreningen äger marken. Föreningen godkänner ej juridisk person. Gemensamma utrymmen i föreningen: Innergård med utemöbler och grill, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga. TV och internet levereras av ComHem till en obligatorisk kostnad om 250 kr/mån. Föreningen debiterar en balkongavgift på 500 kr/år.

Ordinarie avgift är halverad sedan ett flertal år, detta då avgiftslättnad råder tack vare föreningens goda ekonomi. Avgiften kommer sannolikt successivt återgå till normal nivå efter stämman i maj.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7,89 %
Lägenhetsnummer
17
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Förening
BRF Grundläggaren 5
Byggnadsår
1891

Driftkostnad

El
350 kr/mån
Försäkring
292 kr/mån
Driftkostnader totalt
642 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister