Mer info

Exklusiv vindsvånining med terrass i söder

Rörstrandsgatan 25 – Vasastan

Boarea | Biarea 96 kvm | 5 kvm Rum | Våning 3 rok | 6/6
Pris Såld Avgift 3 634 kr / mån

Välkommen till en fantastisk vindsvåning med bästa läge i Birkastan. Högst upp i huset med fri vy över takåsarna återfinns detta högklassiga hem om 96 + 5 kvm med storslagen volym och stor takterrass i rakt söderläge som kronan på verket. Välrenommerade Vindsintressenterna står bakom byggnationen och interiört bjuds rakt igenom exklusiva materialval. Terrassen nås från ett stort vardagsrum med eldstad och öppen planlösning mot kök från Bulthaup. Den privata sfären utgörs av två utmärkta sovrum med platsbyggda förvaring. Därtill finns två badrum med wc och dusch. Sammantaget ett optimalt utformat boende med alla de eftertraktade vindsattributen, ett boende utöver det vanliga på trendsäkra Rörstrandsgatan.

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Fajansen 2 består av adresserna Rörstrandsgatan 25 och Norrbackagatan 30, mitt i hjärtat av Birkastan med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Föreningen bildades 2004 och har sammanlagt 46 lägenheter i flera olika storlekar inklusive en inredd vind, samt fyra affärslokaler och ett garage. Bakom huset finns en lugn innergård med plats för cyklar.

Gemensamma utrymmen 
Det finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar mellan 07:00 - 22:00. 
Föreningen har en utegård som angränsar till kvarterets övriga utegårdar och erbjuder fin utsikt från syd och öst. På utegården finns möjlighet till parkering av cykel. Gården är även utrustad med grill och bokningsbara uteplatser. 

Värme, vatten och el 
Fastigheten värms med fjärrvärme och uppvärmningen ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare. 2009 avslutades byte av elledningarna till och med proppskåpen.  

TV och bredband 
Föreningen har comhem som leverantör av kabel-TV.
Bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften med en hastighet på 100Mbit/100Mbit.
Via Bredbandsbolaget kan även tv-kanalpaket, uppgraderingar av bredband samt telefoni beställas. 

Parkering 
Föreningen har 6 garageplatser i fastighetens källarvåning. Kölista tillämpas och parkeringarna disponeras enbart av boende i huset.

Avgiftshöjningar 
Inga avgiftshöjningar är planerade.
Från och med april 2016 sänktes avgifterna med 10%. 

Juridiska personer 
Juridiska personer godkänns ej som medlemmar i föreningen.

Renoveringar 
Inga större renoveringar är planerade i närtid. På 3-5 års sikt ska fasaden putsas om.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.40650 %
Lägenhetsnummer
44
Ingår i avgiften
Värme & Vatten
Våningsplan
6/6
Hiss
Ja
Förening
Bostadsrättsföreningen Fajansen 2
Byggnadsår
1925
Energiprestanda
162 kWh/Kvm och år

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister