Mer info

Vindvåning med takterrass invid Odenplan

Odengatan 85 – Vasastan

Boarea | Biarea 167 kvm | 7 kvm Rum | Våning 5.5 rok | 5 av 5
Pris Såld Avgift 6 828 kr / mån

I en vacker sekelskiftesfastighet precis vid Odenplan finns denna fantastiska vindsvåning med egen takterass om ca 15 kvm, som fångar upp alla soltimmar. Tidigare bygglov för utökning av terrass finns. Social planlösning med öppna ytor, generöst ljusinsläpp och högt i tak ger lägenheten en otrolig rymd. Sällskapsdel med öppen spis och genomgående sobra materialval. Avskilda sovrum med smart förvaring och nyrenoverat badrum. Goda kommunikationer och restauranger i överflöd, samt gott om skolor och parker i närområdet. Sammantaget en mycket charmig vindsvåning med utsikt över Stockholms takåsar i hjärtat av Vasastan med närhet till allt man kan tänka sig.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Nebulosan 14 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Nebulosan 14, med adressen Odengatan 85 samt Västmannagatan 57. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1992 kvm samt tre hyreslokaler om totalt 492 kvm. Juridisk person prövas från fall till fall. Överlåtelseavgift om högst 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp debiteras köparen.

Gården är nyrenoverad med stenläggning, pergola och cykelförråd. Sittgrupp etc tillkommer inom kort. Samlingsrum med biljard och gemensam tvättstuga i källaren. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Vacker fastighet med byggnadsår 1900. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2020 Renovering innegård
2019 Stamspolning (utförs regelbundet)
2017 Ommålning tak
2016 Ny fjärrvärmeanläggning
2016 Renovering gatufasad
2010 Reparation och målning av fönster
2008 Trapphus
2001 Rörstambyte
1997 Renovering tak

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.68 %
Lägenhetsnummer
16
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bredband, TV (basutbud)
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Förening
BRF Nebulosan 14
Byggnadsår
1900
Energiprestanda
137 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
1 000 kr/mån
Försäkring
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister