Mer info

Högst upp med balkong i väster

Odengatan 12, 4 tr – Vasastan

Boarea 89 kvm Rum | Våning 3 rok | 4 tr
Pris Såld Avgift 1 938 kr / mån

Högst upp i vacker sekelskiftesfastighet anno 1898 bjuds synnerligen trivsam och väldisponerad 3:a. Hemmet har flertalet originalattribut såsom fiskbensparkett, härlig takhöjd, stuckaturer och karaktäriseras framför allt av den storslagna utsikten ut över takåsar samt ståtliga Lärkstan och Engelbrektskyrkan på andra sidan gatan. Interiört öppnar hallen upp mot samtliga rum. Mot rofylld trädgård i soligt västerläge vetter renoverat kök med stor balkong samt generöst sovrum. Stort fräscht badrum i nära anslutning. Två rum i fil mot Odengatan med vidsträckt utsikt följer, vardagsrum och flexibelt allrum som kan utgöra sovrum eller matsal utifrån behov. Sammantaget ett hem med alla rätt beläget i det restaurangtäta gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Välkommen till en skuldfri förening i välskött fastighet med mycket eftertraktat läge.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Trasten 19 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen är skuldfri och består av 24 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Gemensamma utrymmen i form av välutrustad tvättstuga, barnvagnsrum med smidig access. Därutöver stor solig takterrass och två trevliga innergårdar med planteringar, uteplatser och möjlighet till grill till medlemmarnas förfogande.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. 

TV/Internet: Det finns fiber via Stockholm Stadsnät indraget i lägenheten.

Utförda renoveringar:

2006 Stambyte, värmekabel tak.
2011 Fasadrenovering, målning av tak.
2013 Hissrenovering
2014 Målning trapphus och renovering av samtliga fönster.
2015 Avloppsrenovering av samtliga stammar och genomgång av ventilation.
2016 Byte expansionskärl. Kavlering, samtliga skorstenar och kanaler.
2017 OVK – godkänd.
2018 Ny fjärrvärmeanläggning.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.508 %
Lägenhetsnummer
15
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
4 tr
Hiss
Ja
Förening
Bostadsrättsföreningen Trasten 19
Byggnadsår
1898
Energiprestanda
161 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister