Mer info

Dubbla takterrasser i Birkastan

Karlbergsvägen 58 – Vasastan

Boarea | Biarea 77 kvm | 8 kvm Rum 2 rok
Pris Såld Avgift 2 625 kr / mån

Med 5 meter i nock, loft, synliga bjälkar, takfönster, kamin och spa med bastu bjuds en föredömlig vindsvåning i attraktiva kvarter. Två soliga takterrasser mot en rofylld innergård är kronan på verket. Boendet är väldigt privat och beläget i en vacker sekelskiftesfastighet med tillhörande förgård på en lugn del av Karlbergsvägen. Föreningen är dessutom obelånad. Välkommen till ett hem med fantastiska kvalitéer ovan Vasastans takåsar.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Vinden inreddes 2003 med hiss hela vägen upp till våningsplanet och denna trivsamma vindsvåning har sedan dess vidareutvecklats ytterligare och stoltserar idag med följande disponering.

 

Välkomnande hall med avhängning, garderober och städskåp. Intill följer väl tilltaget badrum med spa-känsla tack vare härligt badkar, separat dusch och gediget utformad bastu. Här finns även tvättmaskin med kombinerad tvätt- och torkfunktion.

 

Köket är fullutrustad och har öppen planlösning med köksö i centrum. Mot den lugna gården bjuds ett stort glasparti mot generös terrass som utgör en synnerligen trivsam och privat oas.

 

Vardagsrummet rymmer utan vidare såväl matsalmöblemang som soffgrupp och för närvarande även flygel. Här är öppet upp i nock och ljuset flödar i från takfönstren. Självklart finns även eldstad i form av kamin.

 

En skulptural spiraltrappa leder upp till loftplanet tillika sovrummet, med tillhörande toalett, och inte minst en andra takterrass. En terrass är få förunnat och två terrasser är en osedvanlig lyx.

 

Den stora volymen och 5 meter i nockhöjd innebär en möjlighet att skapa ytterliagare boarea ovan vardagsrummet och för den som så önskar ett andra sovrum.

 Till lägenheten hör det största källarförrådet om ca 10 kvm med eluttag och extra belysning. Utanför dörren i vindsplanet delas ett ved-/vinförråd med vindsvåningen intill, även detta om ca 10 kvm inrett med trägolv och panel för förvaring.

 

Välkommen till ett ypperligt vindsboende i trivisamma Birkastan, ett hem med alla de eftertraktade vindsattributen och lite till, därutöver utvecklingsmöjlighet för den som så önskar.

Förening

Brf Berggården är en äkta och skuldfri förening som utgörs av 17 bostadslägenheter, 2 hyreslägenheter och 1 lokal, totalt 1408 kvm.

 

Bredband och tv via ComHem.

 

Fastigheten är i gott skick och 2015 genomfördes stamspolning och rörinspektion, fönsterrenovering samt åtgärd av anmärkningar från OVK.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.5515 %
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Hiss
Ja
Förening
Brf Berggården
Byggnadsår
1913
Energiprestanda
137 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister