Mer info

Välbelägen Kungsholmsvåning

Hantverkargatan 20 – Stockholm

Boarea 180 kvm Rum | Våning 6 rok | 1,5 tr
Pris Såld Avgift 2 735 kr / mån

Ett vacker fastighet anno 1912 med bästa läge invid Kungsholmstorg och en förening med exceptionellt god ekonomi utgör grunden för detta härliga boende om 180 kvm med trivsam gårdsmiljö i nära anslutning. Välkommen till en härlig familjevåning med vackra originaldetaljer och utmärkt disposition med tydlig uppdelning mellan sociala ytor och privat sfär.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

I våningen välkomnar hall med vackra fönster, kapprum och gästtoalett i anslutning. Hallen öppnar upp mot hemmets tre sällskapsrum.

Mot Hantverkargatan i söder vetter allrum, väl lämpat för såväl sovrum som kök utifrån behov och önskemål, samt generöst vardagsrum som via vackra dubbeldörrar öppnar upp mot centralt placerad matsal mot rofylld gård.

En klassisk serveringsgång med förvaring i överflöd leder vidare till kök och sovrumssektion med samtliga sovrum mot gård. Master bedroom med tillhörande duschrum och gott om garderober, utmärkt sovrum intill och badrum med badkar i nära anslutning till dessa. Avskilt sovrum återfinns längst in.

Kök med trevlig matplats invid fönster i vinkel mot gård. Tvättstuga i anslutning. Från köksentré via bakre trapphus nås innergård med naturlig indelning, varav gårdsdelen precis utanför som våningen omsluter i princip enbart används av lägenhetsinnehavaren, som följaktligen möblerat upp denna sektion. Gården blir således en naturlig del av boendet, en skyddad oas att avnjuta.

Till bostaden hör två källarförråd a ca 7 kvm och ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Utanför porten får man utmed Hantverkargatan Stadshuset i blickfånget och stadsdelen lockar med bl a Kungsholmstorg, Norr Mälarstrands stråk, lummiga Landstingsparken och en uppsjö av kvalitativa restauranger såsom t ex Mälarpaviljongen, Mäster Anders och Restaurang Bergamott, för att nämna några av många. 

Det centrala läget ger en ypperlig utgångspunkt för härliga promenad/löpning utmed vatten och det är absolut närhet till kommunikationer i form av t-bana Rådhuset och busslinjerna 3, 50, 53, 54 och 61.

Välkommen till Kungsholmen!

Föreningen

Brf Vindruvan 7 är en äkta förening som äger marken och som omfattar 19 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 5 hyreslokaler. Hyreslägenheten avses säljas, föreningen är lågbelånad och har flera dolda tillgångar samt betydande lokalintäkter.

Gott om gemensamma utrymmen i form av föreningslokal om 160 kvm, tvättstuga, barnvagns-/cykelrum, bastu, hobbyrum och helt nytt välutrustat gym.  

Se detaljerad förteckning över renoveringar i årsredovisningen.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.115 %
Lägenhetsnummer
00014
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-tv (bas) och Bredband
Våningsplan
1,5 tr
Hiss
Ja
Förening
BRF Vindruvan 7
Byggnadsår
1912

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister