Mer info

Tvårummare på Söders bästa läge

Malmgårdsvägen 4 – Södermalm

Boarea 58 kvm Rum | Våning 2 rok | 2 av 5
Pris Såld Avgift 2 541 kr / mån

Med fantastiskt läge på Södermalm återfinns denna exemplariska tvåa. Våningen har ett lugnt läge med mycket funktion i sina 58 kvm boarea. Disposition med välkomnande hall med avhängningsmöjlighet. Intill hallen finns ett trivsamt klassiskt arbetskök med renoveringsbehov. Här finns möjlighet till balkong om den nya ägaren så önskar. Vardagsrummet är ljust med stort fönster och härlig volym tack vare enastående takhöjd. Intill vardagsrummet genom vackert dörrparti, hittar vi ett väl tilltaget rofyllt sovrum med god förvaring samt plats för hemmakontor. Stort badrum med renoveringsbehov. I månadsavgiften ingår hushållsel, värme och vatten. Närhet till Nytorget och direkt anslutning till Vitabergsparken och Stora Blecktornsparken. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning och många större investeringar är nyligen gjorda. I månadsavgiften ingår hushållsel, värme och vatten.

Bilder

Beskrivning

BRF MOROTEN 5

Föreningen registrerades 1982-12-06 och förvaltar fastigheten Moroten 5. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken samt byggnaden inom fastigheten Moroten 5 med lägenhetsadresserna Malmgårdsvägen 4, Malmgårdsvägen 6, Ringvägen 163 och Renstiernas Gata 49-51.

Föreningen upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt. Medlemmarnas kvartalsavgifter täcker, förutom det som ingår i normal boendekostnad, även värme, hushållsel, bredband och kabel-TV.

Föreningen upplåter med hyresrätt 3 lokaler. 

Årsavgift är 485 kr/kvm
Belåning 2310 kr/kvm

 

Gemensamma utrymmen:

Förråd i källaren samt tvättstuga, motionsrum med bastu, snickarbod, målarbod, festlokal med bar och viss köksutrustning, 3 cykelrum, 3 barnvagnsrum och en inhägnad gård för samvaro.

Renoveringar:

- Rörstambyte: Stambyte är klart 2021. (Badrumsavloppet i denna lägenhet som saluförs dvs. nr 6 måste bytas före 2030.)

- El-stigare: är väl-dimensionerade och i gott skick. Inget renoveringsbehov.

- Tak: Taket lades om för knappt tio år sedan och beräknas hålla till 2060.

- Fasad: Fasadputsen är hel och tät men planeras att målas om inom 5 år.

- Fönster: Fönstren renoverades för ca 5 år sedan. Nu renovering planeras kring 2030. Ev byts då även till isolerglas.

- Trapphus: Ett trapphus nyrenoverat de andra två inom 5 år.

- Uppvärmningssystem: Uppvärmningen renoverad 2015. Inga planer på ny renovering inom 20 år.

 - Gård: Gården behöver ej renoveras. Föreningen kan tänka sig att ändra utformningen.

 - Övrigt: Grund, väggar och bjälklag i gott skick.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.30 %
Lägenhetsnummer
6
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, El, Kabel-TV (basutbud)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Förening
BRF Moroten 5
Byggnadsår
1905
Energiprestanda
162 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister