Mer info

Vindsboende ovan Södermalms takåsar

Katarina Bangata 37 – Södermalm

Boarea 173 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Avgift 6 104 kr / mån

Med eftertraktat läge invid välbekanta Nytorget bjuds denna exemplariska vindsvåning i eget våningsplan om 173 kvm med tillhörande terrass om 12 kvm. Våningen håller högsta klass efter totalrenovering 2010-2014 och det höga läget i kombination med milsvid utsikt ger verkligen ett boende utöver det vanliga.

Bilder

Beskrivning

Våningen

Hemmets välkomnande hall har praktisk avhängning och öppnar upp mot en magnifik social yta med tydlig uppdelning i matsal, vardagsrum och komplett utrustat kök i öppen planlösning. Mörkbetsade golv och synliga takbjälkar harmoniserar med vita väggar, putsade ytor och i övrigt strama materialval. Härligt ljus och fantastisk utsikt från från fönster åt tre väderstreck där man har fri utsikt mot bl a Sofia kyrka, Greta Garbos torg, Globen och Söders takåsar.. Intill hall finns badrum med dusch samt sov- eller arbetsrum. En passage leder till takterrass om 12 kvm i soligt västerläge med härlig utsikt över takåsarna. Utmed passagens ena sida ryms förvaring, tvättstuga samt luxuöst badrum med badkar och på andra sidan ryms master bedroom med intilliggande sovrum. Det större av dem indelas enkelt i två utmärkta sovrum vid behov.

 


Sammantaget ett formidabelt hem i eget våningsplan ovan staden, i anrik bostadsförening som förvärvade fastigheten 1920, med trendsäkra och levande kvarter som inramning.

 


Källarförråd om ca 8 kvm disponeras av lägenhetsinnehavaren.

Föreningen

BF Alfa upa upplåter 51 lägenheter fördelat på tre trappuppgångar, varav en med hyresrätt och en som nyttjas som lokal.

 Föreningen har god ekonomi, det finns inga större renoveringar planerade och inga beslutade avgiftsförändringar. Månadsavgifterna betalas kvartalsvis.

 Styrelsen använder sig av en underhållsplan för att planera fastighetsrenoveringar och andra underhållsbehov. Utförda renoveringar framgår av årsredovisningen. Inga planer på stort hustäckande stambyte eller renovering.

 

Bredband via Ownit ingår i månadsavgiften.

 

Övriga utrymmen: Det finns innergård, cykelförråd, källarförråd, festlokal/samlingslokal, övernattningslägenhet med bastu och takterrass.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.02860 %
Lägenhetsnummer
53
Ingår i avgiften
Värme, Vatten & Bredband.
Hiss
Ja
Förening
Bostadsföreningen Alfa upa
Byggnadsår
1912
Energiprestanda
135 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister