Mer info

Högt och fritt på Wittstocksgatan

Wittstocksgatan 2 – Östermalm

Boarea 25 kvm Rum | Våning 1 rok | 4 av 6
Pris Såld Avgift 1 569 kr / mån

Ljus och mycket trivsam enrummare om 25 kvm med stor balkong med härlig eftermiddagssol. Hall med klinker-golv och plats för klädavhängning, duschrum med dusch, wc, handfat på kommod samt handdukstork. Stort rum med fin fiskbensparkett i ek och separat kokvrå. Attraktivt belägen invid Karlaplan och med direkt närhet till T-bana och servicen i Fältöversten. Fastighet i mycket gott skick och stabil förening.

Bilder

Beskrivning

Brf Trumslagaren 13

Föreningen äger och förvaltar fastigheten med samma namn i hörnet Värtavägen /Wittstocksgatan.

Fastigheten omfattar 33 lägeneheter och 3 lokaler. Samtliga lokaler upplåtes med hyresrätt övriga lägenheter med bostadsrätt. Föreningen disponerar två garageplatser vilka är uthyrda.

Gemensam gård med trädäck, grill och sittgrupp under sommaren. Gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Utfört underhåll:

2004 - Försäljning av råvinden till BLT för ombyggnation till lägenheter.

2005 - Färdigställande av vindslägenheterna. Byte av hissmaskinerna. Partiellt takbyte. Iordningsställande av garage med två platser, 1 MC-bur, cykeluppställning och barnvagnsförråd.

2006 - Komplett byte av köks- och wc-stammar. Installation av avfuktningsaggregat i källare. Omdragning av ventillation i tvättstugan. Installation av mekanisk frånluft på Wittstocksgatan.

2007 - Ommålning av trapphus och källarutrymmen samt fasader. Tätning av innergårdens ytskikt.

2008 - Garantibesiktning av alla lägenheter efter stambyte. Energibesiktning. Översyn och renovering av garageporten. Nytt torkskåp i tvättstugan. Byggnation av trädäck på innergården med tillhörande möbler och blomsterarrangemang.

2009 - Ny undercentral. Anslutning till stadens fibernät.

2010 - Byggnation av balkonger mot innergård. Brandskyddskontroll av rökkanalerna till eldstäderna. OVK- kontroll.

2011 - Nya tvättmaskiner till tvättstugan.

2012 - Framtagande av underhållsplan. Kartläggning av ventilation. Inköp av gasolgrill till gården. 

2013 - Igångsättning av ventilationsprojekt. Förbättring av säkerheten på taken och komplettering av snöras-skydd. Ny gallergrind i källaren och ny säkerhetsdörr till undercentralen.

2014 - Icke godkänd OVK-besiktning.

2015 - Byte av entreprenör ventilationsprojektet. 

2017 - Slutförande av ventilationsprojekt.

2019 - Fönsterrenovering påbörjas under våren och startar uppifrån i fastigheten.

Bredband via Bredbandsbolaget

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.2669 %
Lägenhetsnummer
243
Ingår i avgiften
V/A, värme, kabel-TV basutbud
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Trumslagaren 13
Byggnadsår
1925
Energiprestanda
139 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister