Mer info

Townhousekänsla med stor terrass på Östermalm

Storgatan 46 – Östermalm

Boarea 151 kvm Rum | Våning 4 rok | 1/2
Pris Såld Avgift 2 612 kr / mån

Med insynsskyddat läge ligger denna unika våning om 151 kvm. Stor öppen sällskapsdel med glaspartier ut mot mycket generös terrass i söderläge och helt öppet mot gården. Den perfekta familjevänliga våningen i stan med town-house känsla.  Garage finns i huset med f.n 2 lediga platser. Attraktivt belägen på Storgatan mellan Banérgatan och Torstenssonsgatan och med närhet till såväl Karlaplan, Djurgården som Östermalmstorg och city. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Generös hall med avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Intill hallen ligger det stilrena badrummet med badkar, dusch, brett handfat på kommod, handdukstork och wc. Kalkstensgolv med värme. Ytterligare finns gäst wc samt ett separat utrymme för tvättpelare med Miele maskiner (2016) och förvaringshyllor.

Köket ligger i öppen planlösning, ett trappsteg upp från hallen. Här finns gott om förvaringsutrymme bakom vita luckor samt även i rostfria lådor i socklarna. Massiv arbetsbänkskiva i kalksten, kyl och frys i rostfritt samt helintegrerad diskmaskin, ugn och microvåsugn. Matplats med utrymme för många.

Generöst sällskapsrum med härligt ljusinsläpp från stora glaspartier och altandörrar som öppnar upp mot den stora terrassen i rakt söderläge.

Två bra sovrum med platsbyggda garderober samt ett ytterligare rum/gästrum med intilliggande förråd.

Denna moderna och trivsammma våning har genomgående mörkbetsad stavparkett i ek samt stilrena, enhetliga materialval och generöst ljusinsläpp från två väderstreck.

Brf Lägret 6

Föreningen registrerades 1986 och klassas som äkta. Föreningen har 28 lägenheter med bostadsrätt, 1 hyresrätt, två lokaler samt garage.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

För utför underhåll, se Årsredovisningen.

Juridisk person accepteras ej.

Allmänt

Allmän tvättstuga finns i huset.

Cykelrum och grovsoprum.

Kabel TV via Com Hem

34 garageplatser finns i fastigheten. F.n 2 lediga. En plats kostar 3000 kr/ månad.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.75500 %
Lägenhetsnummer
02
Ingår i avgiften
Värme, V/A, Kabel-TV, bredband
Våningsplan
1/2
Förening
Brf Lägret 6
Byggnadsår
1961
Energiprestanda
143 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
625 kr/mån
Försäkring
404 kr/mån
Övrigt
550 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 579 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister