Mer info

Välplanerad och harmonisk 4:a med balkong i väster

Skeppargatan 51 – Östermalm

Boarea 110 kvm Rum | Våning 4 rok | 6
Pris Såld Avgift 5 164 kr / mån

Välkommen till denna högt belägna, insynsskyddade och väldisponerade 4:a. Våningen har mycket generöst genomgående ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck, fransk balkong mot gatan och härlig balkong i västerläge mot gården. Här bjuds en charmerande utsikt över takåsar och vackra grannfasader. Möjlighet till uthyrningsdel med separat ingång finns, vilket lämpar sig väl för tonårsfamiljen. Garage finns i huset.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Detta ljusa och trivsamma hem totalrenoverades 2006 och eftersom det löpande underhållits och uppdaterats så är allt i mycket gott skick.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt en stor klädkammare där det är helt förberett för att göra om till badrum om man önskar.

Stilrent kök med generösa bänkytor i Carrara marmor och gott om förvaring. Induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin samt vinkyl. Snyggt, grått golvklinker med el-golvvärme ligger i kök och hall.

Köket, den generösa matsalsdelen samt sällskapsdelen ligger i harmonisk öppen planlösning med stort ljusinsläpp i två väderstreck. Fransk balkong mot gatan och balkong mot gården med fri utsikt över takåsarna. På balkongen finns markis samt infravärme att installera om man önskar.

Tre rymliga sovrum varav master-bedroom har platsbyggda garderober och ett stort familjebadrum en-suite. Badrummet är helkaklat i vitt och har ljusgrått golv-klinker med el-golvvärme. Stor dusch, handdukstork, wc och handfat, undermonterat i svart granitskiva på kommod med två stora lådor. Tvättpelare.

Även de två andra sovrummen har gott om platsbyggda garderober och det ena har ett mindre badrum en-suite med wc, handfat på kommod, handdukstork, el-golvvärme samt badkar.

Sällskapsdelen samt sovrummen har genomgående ljusa golvtiljor i ask från Rappgo.

Brf Grannarne 2

Föreningen registrerades 1987 och klassas som äkta. Fastigheten Grannarne 2 byggdes 1968. Byggnadens totalyta är 2 772 kvm varav 2 346 kvm utgör lägenhetsyta och 426 kvm utgör lokalyta. Marken till fastigheten innehas med äganderätt.

Gemensam gård med sittplatser och grill på sommarhalvåret. 

Garage finns i huset med 24 platser och 2 MC platser. Garageplats 2400-2900/mån. F.n kö 2 st. Tvättstuga finns i källaren.

Väl tilltagen hiss, handikappsvänligt samt med gott om utrymme för barnvagnar.

Förskola finns i bottenvåningen.

Bostaden består av två ihopslagna lägenheter. En 1:a och en 3:a. Avgifterna för dessa är:

Lgnht nr 0013: 4 239 kronor

Lgnht nr 1602: 925 kronor

Total avgift för båda bostadsrätterna: 5 164 kronor/månad

För utförda renoveringar vänligen se årsredovisning.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.6309 %
Lägenhetsnummer
1601 (0013) och 1602
Ingår i avgiften
Värme, VA, bredband, comhem basutbud
Våningsplan
6
Hiss
Ja
Förening
Brf Grannarne 2
Byggnadsår
1968
Energiprestanda
122 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
800 kr/mån
Driftkostnader totalt
800 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister