Mer info

Högt belägen sekelskiftestvåa med balkong

Skeppargatan 45 – Östermalm

Boarea 65 kvm Rum | Våning 2 rok | 3
Pris Såld Avgift 1 344 kr / mån

En synnerligen välplanerad och ljus liten sekelskiftesvåning i mycket gott skick med exklusiva materialval. Två ljusa och rymliga rum i fil mot Skeppargatan. I vardagsrummet stoltserar en vacker kakelugn; sovrummet är väl tilltaget med inbyggd garderob. Båda rummen bevarar vackra detaljer såsom pardörrar, stuckaturer, paneler samt vacker fiskbensparkett med intarsia. Stort kök med full maskinell utrustning, matplats och balkong i västerläge, mot den lugna innergården. Rymligt badrum med fönster mot gården. Stor möblerbar hall med väl tilltagen plats för ytterkläder och förvaring.  Välkommen till denna idealiska tvåa i en välordnad och skuldfri bostadsrättsförening i ett vackert sekelskifteshus anno 1898 och dess absoluta närhet till Djurgårdens grönska och Stureplans rika utbud.

Bilder

Beskrivning

BRF

BRF Grannarne 26 äger fastigheten Stockholm Grannarne 6 i Stockholm kommun med därpå uppförd byggnad med 29 lägenheter och 5 lokaler. Byggnaden är uppförd 1896. Fastighetens adress är Linnégatan 41. Entréer finns även på Nybergsgatan och Skeppargatan. Läs mer om föreningen i bifogad årsredovisning.

Förvaltning:

 

Underhåll och reparationer:

Värmepumpstumlare 2016

Installation tvättmaskiner 2016

Målning av ytterportar 2014

Filmning av stammar 2013

Lagning och målning av tak 2013

Byte tvättmaskiner 2006

Nyinstallation hiss 2004

Nya balkongert 2001

Nya gårdsbjälklag 2001

Omläggning av tak 1985

Elstambyte 1976

Rörstambyte 1976

Omputsning av fasad 1975

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.4875 %
Lägenhetsnummer
24
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (Telia basutbud)
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
BRF Grannarne 26
Byggnadsår
1898 (Ombyggnadsår 1976)
Energiprestanda
131 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
600 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister