Mer info

Tvåa med balkong i hjärtat av Östermalm

Skeppargatan 25C – Östermalm

Boarea 42 kvm Rum | Våning 2 rok | 3
Pris Såld Avgift 1 422 kr / mån

Högt upp i rofyllt gårdshus med balkong och hiss återfinns denna sällsynta lägenhet. Den vackra fastigheten, anno 1884, tillsammans med det ypperliga läget på eftertraktade Skeppargatan är särskilt attraherande. Detta topprenoverade hem karaktäriseras av generös takhöjd och en härlig balkong mot lummig innergård. Helheten om 42 kvm disponeras enligt följande: entréhall med gott om förvaring välkomnar, nyrenoverat (2018) badrum i internationell klass med Diane Reale marmor och möbler från Montana, väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober i bok och härligt ljusinsläpp följer. Platsbyggt kök i bok från 2018 med skåp nertill och hyllor upptill och en 90 cm bred integrerad induktionshäll från Bertazzoni med ugn. I köket finns även en vacker vit kakelugn som elegant byggts in i köksutformningen. Slutligen kommer det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till balkongen, som fulländar detta boende i hjärtat av Östermalm.

Bilder

Beskrivning

Bostadsförening

Bostadsföreningen Norden nr 2 u p a bildades 1897 och är en så kallad äkta förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen upplåter 43 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Marken innehas med äganderätt. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Fastigheten Havssvalget 21 är vacker och välskött fastighet anno 1884. Bostadsyta om 2940 kvm och lokalyta om 90 kvm. Lägenheterna värms upp via direktverkande el vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin egen uppvärmning av sin lägenhet via elräkningen. Det finns inga beslut om avgiftsförändringar.

Utförda renoveringar
2018 Fasadmålning
2018 Automatisk dörröppnare
2015-2016 OVK utförs
2015 Stamspolning, vissa rökgångar renoveras 
2014 Fasadrenovering mot Skeppargatan
2011 Elbesiktning genomförs
2009 Hissbyggnation
2008 Omläggning av tak gathuset
2000 Omläggning av tak gårdshuset
1970-2011 Stambyte, mer info finner ni i årsredovisningen

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga i gårdshus
Sittgrupp, gunger och cykelställ på innergården
Källsortering

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.49042 %
Lägenhetsnummer
37
Ingår i avgiften
Vatten, Kabel-TV & Fiber 100 mb (värme tillkommer)
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
Bf Norden 2 UPA
Byggnadsår
1884
Energiprestanda
x kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Värme
500 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
800 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister