Mer info

Toppskick på Riddargatan

Riddargatan 11B – Östermalm

Boarea 152 kvm Rum | Våning 6 rok | 2 av 4
Pris Såld Avgift 3 868 kr / mån

Topprenoverad våning där minsta detalj är genomtänkt och av högsta kvalité. Högt fritt läge, härligt ljusinsläpp i samtliga väderstreck och fri utsikt karaktäriserar denna fantastiska sekelskiftesvåning.  Generös takhöjd, speglade fönsternischer och pardörrar, vackra matt-vitoljade ekgolv. Balkong mot gård samt bioetanol-eldad öppen spis. Fastighet med gamla anor på attraktiv adress med en stabil och trevlig förening.

Bilder

Beskrivning

Brf Järnlodet 18

Brf Järnlodet 18 består idag av 8 lägenheter och 3 lokaler. Föreningen är äkta bostadsföretag. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen har mycket god ekonomi då belåningsgraden är låg och det finns externa hyresgäster på bottenplan.

Föreningen äger marken.

Avgift betalas månadsvis i förskott.

Solid förening i välskött fastighet med väl dokumenterad renoveringshistorik. Inga stora renoveringar planerade. 

Utförda renoveringar:

1989 - Elstigare

2010 - Rörstambyte källare samt övrigt i huset löpande

2017 - Renovering av taket

Cykelparkering på gården

Rumsbeskrivning

Lägenheten totalrenoverades 2017 till en mycket hög standard och är således i toppskick. 

Hall med två väggfasta speglar, gallergrind och larm (Verisure). Våningen utgör hela våningsplanet och har två ingångar vilket möjliggör en uthyrningsdel om så önskas.

Flertalet platsbyggda skåp och garderober bakom stilrena skjutdörrar. Tvättpelare i skåp. Eluttag och strömbrytare ifrån Buster&Punch.

Rymligt och exklusivt inrett kök med bänkytor i svart komposit-sten och hel-integrerade vitvaror (Miele) såsom hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och kolfilter-fläkt. Stänkskydd i stål. Stor köksö med plats för barstolar.

Ett fantastiskt ljus karaktäriserar matsalen, sällskapsrummet och TV-rummet, vilka ligger i fil mot Riddargatan med sammanlagt åtta vackra fönster. I sällskapsrummet finns en bioetanol-eldad öppen spis och i samtliga sällskapsutrymmen samt i badrum finns inbyggda högtalare installerade. 

Intill TV-rummet finns ett sovrum med utgång till våningens balkong mot gården samt även ett duschrum med handfat på kommod samt vägghängd wc.

Två ytterligare sovrum med gott om platsbyggd förvaring samt ett stort familjebadrum med fristående badkar, dusch, handdukstork, vägghängd wc samt dubbla handfat på kommod med gott om förvaring. 

Båda badrummen har vit polerade väggar,  grått stengolv, inbyggda högtalare, spotlights, fönster,el-golvvärme och kranar ifrån Vola.

Till våningen hör även två källarförråd, varav det ena är stort och inrett till hälften som en vinkällare och till andra hälften med platsbyggda förvaringsskåp.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
13.0280 %
Lägenhetsnummer
7-03 & 10-04
Ingår i avgiften
Värme och V/A
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Förening
Brf Järnlodet 18
Byggnadsår
1881 (Totalrenoverad lägenhet 2017)
Energiprestanda
130 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
400 kr/mån
Övrigt
150 kr/mån
Driftkostnader totalt
850 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister