Mer info

Sekelskiftesvåning med potential

Östermalmsgatan 72 – Östermalm

Boarea 196 kvm Rum | Våning 6 rok | 1/2 trappa
Pris Såld Avgift 6 839 kr / mån

Med ett högt läge, en halv trappa upp, mot den lugna, enkelriktade och med träd planterade delen av Nybrogatan finns denna klassiska sekelskiftesvåning. Våningen är i stort behov av renovering men har stor potential. I dessa sex rum och kök finns bågformade fönster, stuckaturer, fältindelade väggar, öppen spis, kryssvalv, parkettgolv, högt i tak och mycket annat som utgör en bra grund för ett blivande drömboende. Utmärkt läge med närhet till kommunikationer, grönområden, service och restauranger. Mycket välskött och solid förening i välhållen fastighet från 1907.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Rådjuret 20 bildades 1980 och består av 31 bostadsrätter och 3 hyreslokaler. Föreningen är äkta. Juridisk person accepteras ej. Föreningen äger marken. Inga stora renoveringar eller avgiftsförändringar finns planerade. Cykelförråd finns. Barnvagnsförråd finns ej. Tvättstuga finns.

 

Renoveringar:

 

De flesta stammar är bytta partiellt. Stammarna i denna våning byts av föreningen i samband med renovering.

Tak, 2011

Fasad, 1987

Fönster, 2011

Trapphus och tvättstuga, 2013

Elen är bytt

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
012
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV & Bredband
Våningsplan
1/2 trappa
Hiss
Ja
Förening
Brf Rådjuret 20
Byggnadsår
1907
Energiprestanda
133 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister