Mer info

Optimal 3,5:a på attraktiv adress

Nybrogatan 89 – Östermalm

Boarea 94 kvm Rum | Våning 3.5 rok | 1/2 tr
Pris Såld Avgift 3 170 kr / mån

Denna väldisponerade lägenhet om 94 kvm är lugnt och tyst belägen på Nybrogatans övre del med vändplan. Planlösningen med hallen som mittpunkt ger ett naturligt flöde och gemytlig hemtrevnad. Fina ekgolv, sobra färgval, djupa fönsternischer och en generös takhöjd om ca 3,10m bidrar till lägenhetens trivselfaktor. Stor, gemensam solbalkong med milsvid utsikt över takåsarna finns på sjätte våningen för allas nyttjande. Mycket välskött fastighet och stabil förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Brf Bävern 17

Brf Bävern 17 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 21 st lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. 

Fastigheten byggdes 1888, omfattande renovering/ombyggnation gjordes 1984. Bostadsrättsföreningen bildades 1989 och förvärvade fastigheten 1991.

Alla medlemmar har tillgång till hobbyrum i källarplan och en stor solbalkong med härlig utsikt på plan 6. Källarförråd tillhör lägenheten. Cykel- och barnvagnsrum nås via gatan. 

Följande renoveringar av fastigheten är utförda: 

2000 Ny värmeväxlare 

2001 Ny hissmotor/hissinredning 

2002 Nedre gård renoverad 

2004 Stambyte samtliga köks- och badrumsstammar 

2008 Övre gård renoverad. Kungsbalkonger renoverade

2009 Nytt tak mot gatan 

2010 Tätskiktskomplettering övre innergård. Nya större källarförråd. Säkerhetsdörrar i samtliga 21 lägenheter. Renovering av hissdörrar. Målning av alla fönster (utsida).

2011 Nya avloppsstammar i källargolv ut till gatan. Ny tvättstuga.

2012 Ommålning källare. OVK (vart 6:e år)

2013 Sotning/stoftsugning av eldstäder med rökkanaler (vart 4:e år)

2015 Förbättringsmålning trapphus. Partiell fasadrenovering. Brandskyddskontroll av eldstäder (var 6:e år).

2016 Stamspolning 

2019 - Nya el-stigar, 3-fas

2020 - Fönsterrenovering

Avgiftshöjning diskuteras 

 

Rumsbeskrivning

Stor, välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter, svart golvklinker, säkerhetsdörr samt platsbyggt förvaringsskåp.

Två generösa sovrum samt ett ljust och lättmöblerat sällskapsrum i fil mot gatan.

Trivsamt kök samt stor separat matsalsdel i anslutning. Köket har gott om förvaring bakom högblanka, vita luckor och helintegrerade vitvaror såsom kyl/frys, ugn, microvågsugn, induktionshäll och diskmaskin. Köksö med plats för två barstolar, bänkskiva i carraramarmor och integrerad vinkyl. Övriga arbetsbänkytor i mörkbetsad trä med väggmoterad carraramarmor som stänkskydd. Separat gäst-wc med handfat nedfällt i träbänk och med stort förvaringsskåp undertill.

Intill matsalen ligger det stora och stilrena badrummet. Helkaklat i vitt med svart golvklinker och elgolvvärme. Generös bänkyta i svart klinker med tvättmaskin och torktumlare undertill. Badkar med dusch, wc, väggmonterat spegelskåp samt handfat med förvaringsskåp undertill. I anslutning till badrummet finns en stor walk-in-closet med gott om välplanerade förvaringslösningar.

All el i lägenheten byttes 2010 och de genomgående fina golvtiljorna i ek lades 2013/2014.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.238000 %
Lägenhetsnummer
001
Ingår i avgiften
Värme, V/A, Kabel-TV basutbud
Våningsplan
1/2 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Bävern 17
Byggnadsår
1888
Energiprestanda
142 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
600 kr/mån
Försäkring
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 100 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister