Mer info

Perfekt förstaboende mitt på Östermalm

Nybrogatan 50 – Östermalm

Boarea 25 kvm Rum | Våning 1 rok | 2 av 6
Pris Såld Avgift 561 kr / mån

Välkommen till denna utmärkt planerade etta centralt belägen på en mycket attraktiv adress mitt på Östermalm. Sovloft med platsbyggd garderob ger lägenheten gott om utrymme och enkel att möblera. Generöst rum med fransk balkong och fönster mot innergården vilket ger bra ljusinsläpp. Yteffektivt köksutrymme med bra arbetsytor och förvaring. Bra kommunikationer via Tunnelbana och flertalet bussar utanför porten samt grönskande Humlegården runt hörnet gör denna etta till ett fulländat boende för den som gillar bekvämligheter. ICA Esplanad är en av lokalerna i bottenplan vilket bidrar till en mycket låg avgift och stark ekonomi.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Forellen 15 är en solid och välskött förening med låga avgifter och höga intäkter från sina hyreslokaler. Föreningen bildades 1999 och fastigheten bebyggdes 1942. Fastigheten omfattar Nybrogatan 50 och Karlavägen 52-54. Föreningen består av 93 bostadslägenheter varav 2 hyresrätter samt 3 lokaler. Föreningen äger marken och är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Juridisk person accepteras ej. Överlåtelseavgift om högst 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av prisbasbelopp debiteras köparen.

Kabel-TV (basutbud) och bredband levereras av ComHem respektive Tele2 (100 Mbit) och ingår i avgiften. Tvättstuga med två separata avdelningar samt en snabbtvättstuga finns i källaren.

Genomförda renoveringar:

Fastigheten totalrenoverades 1996. Då byttes rörstammar, all eldragning, 3-fas till alla lägenheter och ny köksinredning installerades.

2019 Nya yttre stuprör
2018 Nytt låssystem för gatuentréerna
2017 Målning av fönster mot Nybrogatan
2017 Nya tätningslister till alla fönster och balkongdörrar
2017 Upprustning av källarplan
2016 Målning av fönster mot gården
2014 Renovering av hissar

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.72950 %
Lägenhetsnummer
74
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband 100 Mbit
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Förening
Brf Forellen 15
Byggnadsår
1942
Energiprestanda
134 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
200 kr/mån
Försäkring
167 kr/mån
Driftkostnader totalt
367 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister