Mer info

Högt läge och garage i huset

Linnégatan 92 – Östermalm

Boarea 100 kvm Rum | Våning 3 rok | 2,5
Pris Såld Avgift 2 527 kr / mån

Välkommen till denna oerhört fina och väldisponerade trea om 100 kvm fördelad på sällskapsrum, inre hall/matsal, två stora sovrum med varsin balkong, stilrent Binova-kök, badrum samt gäst wc. Genomgående härligt ljusinsläpp i samtliga rum och vacker hårdvaxoljad fiskbensparkett i ek. Mycket representativ 20-talsfastighet och välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och 12 garageplatser i huset. Attraktivt och populärt läge med närhet till Karlaplan och Djurgårdens vackra natur och vatten.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med gott om utrymme för avhängning, platsbyggda garderober samt gäst wc (2018). Inre hall/matsal med vacker, fungerande öppen eldstad. Generöst och mycket trivsamt sällskapsrum och kök i fil med utsikt över grönskande innergård.

Det smakfullt stilrena och välplanerade köket (Binova) sattes in 2016. Gott om förvaring och sobra färger. Helintegrerade vitvaror (Gaggenau) såsom bred induktionshäll ugn, kyl/frys, diskmaskin samt microvågsugn. Arbetsbänkyta i rostfritt stål med helintegrerad diskho och stänkskydd i vacker kalksten. Infällda spotlights i taket.

Två stora sovrum varav båda har egen balkong i väster- respektive öster läge och platsbyggda garderober. Mellan sovrummet ligger badrummet. Helkaklat i vitt kakel och svart sjösten. Dusch, wc, handfat på bred kommod med gott om förvaring, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (Miele).

Denna fina lägenhet har gemomgående tidstypiska detaljer såsom hårdvaxoljad fiskbenspakett i ek, generös takhöjd, vackra takstuckaturer och härligt ljusinsläpp genom stora fönster, varav samtliga har utsikt över föreningens två fina och mycket lummiga innergårdar.

 

Brf Hornblåsaren 12

Brf Hornblåsaren 12 äger fastigheten Hornblåsaren 12. I föreningen finns 30 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Två gemensamma lummiga innergårdar varav ena med utemöbler och grillplats. Lågt belånad förening med en god och stabil ekonomi. Föreningen klassas som äkta.

RENOVERINGAR

 • 2017 OVK och installation av fiber.
 • 2016 Gårdar, garage-tak, kungsbalkonger.
 • 2015 Renovering av gårdar och ommålning av gårdar.
 • 2014 Radonmätning utförd.
 • 2013 Fönstren målades.
 • 2012 Spolning av stammar.
 • 2008 Energideklaration.
 • 2008 OVK-besiktning.
 • 2003 Renovering av tvättstuga.
 • 2002 Renovering av fasad.
 • 1995 V/A stammar badrum.
 • 1989-90 V/A stammar.
 • 1989-90 Renovering av hiss och trapphus.

Föreningen gjorde en besiktning av fastigheten år 2017 och baserat på den tog man fram en underhållsplan för de kommande fem åren.  

Tomtytan innehas med äganderätt och är 629kvm.   

Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande med förälder godkänns.

Ett källarförråd tillhör.

12 garageplatser, 2 200 kr/mån. 

Gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp och 1 torktumlare.

Kabel-TV, basutbud via Com Hem ingår i månadsavgiften. Bredband ingår inte i månadsavgiften och är inkopplat fiber via IP-Only. Upp till var och en att ansluta sig till de många leverantörerna som erbjuder sina tjänster genom dem. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.22000 %
Lägenhetsnummer
21
Ingår i avgiften
V/A, värme, kabel-TV basutbud, balkongavgifter
Våningsplan
2,5
Hiss
Ja
Förening
Brf Hornblåsaren 12
Byggnadsår
1929
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister