Mer info

Välplanerad sekelskiftesvåning i Villastan

Lill-Jans plan 6 – Östermalm

Boarea 86 kvm Rum | Våning 3 rok | 2/3
Pris Såld Avgift 3 519 kr / mån

Med ett högt och lugnt läge med utsikt över Villastans lummiga gårdar ligger denna välplanerade och genomgående sekelskiftesvåning. Här finns bevarade fina originaldetaljer i form av stuckaturer, tre fungerande kakelugnar och klassiska snickerier.  Stort vardagsrum med härlig takhöjd, kakelugn, södervända fönster och utgång till balkong med sol från morgon till kväll. Intill vardagsrummet finns ett mindre sovrum. En serveringsgång med bevarade originalskåp leder in till det härliga nyrenoverade köket. Här finns plats för stora middagar och den klassiska köksinredningen har bänkskivor i marmor. Det finns möjlighet att skapa ett litet extra sovrum om köket delas av. Sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. I hallen finns separat gäst-wc och ett badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Hela våningen har ljusa plankgolv, höga golvsocklar och en trevlig atmosfär. Äldre, stabil bostadsrättsförening i välskött fastighet från 1897.

Bilder

Beskrivning

Övrigt

Källarförråd, ca 7 kvm.

Tvättstuga, barnvagnsrum, cykelrum och gemensam innergård.

Föreningen förvärvade fastigheten 1999. Byggnaden, som uppfördes 1897 och renoverades 1988, innehåller 20 lägenheter och en lokal med en totalyta uppgående till 1 976 kvm. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och lokalen med hyresrätt.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.3253 %
Lägenhetsnummer
114
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
2/3
Hiss
Ja
Förening
Tallen 23
Byggnadsår
1897
Energiprestanda
150 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
350 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
650 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister