Mer info

Takterrass, kakelugn och balkong

Kaptensgatan 15, 5 tr – Östermalm

Boarea | Biarea 49 kvm | 2 kvm Rum | Våning 2 rok | 5 trappor
Pris Såld Avgift 1 984 kr / mån

På bästa adress invid Strandvägen med balkong och kakelugn samt gemensam takterrass med 360 graders vy, finner du denna helt enastående vindsvåning.  Kök med välbevarade sekelskiftsdetaljer såsom stuckatur och vacker, gammal fungerande kakelugn. Vit stilren köksinredning och plats för större matgrupp. Mysigt vardagsrum med snedtak och utgång till balkongen om ca 5 kvm. Stort sovrum med en välplanerad garderobsvägg. Fräscht helkaklat badrum med dusch och vägghängd WC och även här en utgång till balkongen. Intilliggande tvättmaskin. Våningen uppfördes 2011 och har genomgående snygga ljusa trägolv och vita väggar. Eget ventilationssystem och nya stammar och elstigare. Endast några trappsteg upp har du tillgång till föreningens fantastiska takterass med makalös utsikt över hela Stockholm och plats för 20 personer. Liten förening med mycket god ekonomi i synnerligen representativ fastighet.

Bilder

Beskrivning

FAKTA

VINDSVÅNING

Hela våningen är från 2011.

Våningen är uppmätt till 49 kvm boarea och 2,4 kvm biarea.

Balkongen är uppmätt till 5 kvm.

Våningen har ett källarförråd.

Fungerande och provtryckt kakelugn 2011.

 

FÖRENINGEN

Brf Falken består av 16 lägenheter och en lokal som upplåts med hyresrätt. Föreningen bildades 1996 och föreningen äger marken fastigheten står på.

Föreningen är i mycket gott skick.

Inga avgiftshöjningar.

Mycket lågt belånat.

 

RENOVERINGAR

Rörstambyte i övriga huset 1977

Elstigare 1977

Tak 1985 samt 2011

Fasad 1977

Renoverat trapphus 2016.

Fönster 2018

Innergård 1978

Planerade arbeten:

Ev byte till säkerhetsdörrar, bekostas till 50 % av bostadsrättsinnehavaren.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
523
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Fiber
Våningsplan
5 trappor
Hiss
Ja
Förening
BRF Falken 8

Driftkostnad

El
400 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
650 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister