Mer info

Välplanerad 3 rok i mycket fint skick med balkong.

Jungfrugatan 52 – Östermalm

Boarea 71 kvm Rum | Våning 3 rok | 1,5 tr
Pris Såld Avgift 3 479 kr / mån

Attraktivt belägen trea, med genomgående planlösning, på lugna och charmiga Jungfrugatan. Balkong mot öppen och solig gård samt en fransk pelarbalkong. Båda sovrummen rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaring. Stilsäkert renoverad 2017 inklusive kök och badrum. Det stilrena köket, i öppen planlösning med vardagsrummet, rymmer stora middagssällskap. Påkostat badrum inrett med Carraramarmor. Fina tidstypiska detaljer, högt i tak, vitvaxad ekparket. En mycket ljus och fin lägenhet med kvadratmetrarna rätt disponerade. Välskött förening i stambytt fastighet från 1928. Hiss finns med plats för barnvagn.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Rymlig hall med vackert golv av portugisisk kalksten och bra förvaring. Hallen leder in till sällskapsdelen med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet, via bevarade tidsenliga dubbeldörrar, nås det ena sovrummet med en fransk balkong, platsbyggda garderober och lådförvaring samt bänkskiva av Carrara marmor. Det andra sovrummet nås från hallen och har även det platsbyggd förvaring samt utrymme för ett minikontor med infälld belysning. Här finns också plats för dubbelsäng med lite modifiering av garderobsväggen. Från detta rum nås balkongen med fri utsikt över grannhusen gårdar och sol fram till tvåtiden..

KÖK
Platsbyggt 2017 med bänkskiva av portugisisk kalksten med gott om förvaring i en varmgrå ton och läderklädda beslag. Helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin. Induktionshäll, ugn och fläkt från Siemens. Fint ljusinsläpp från det stora spröjsade fönstret som vetter mot den öppna och ljusa gården.

BADRUM
Renoverat 2017 med Carrara marmor på golv och väggar. Handfatskommod med infälld spegel och belysning samt spotlights i tak. Tvättmaskin.

ÖVRIGT
Genomgående renoverad 2017 då ekparketten slipades och vitvaxades. Väggar slipades och spacklades från grunden. Elen fälldes in med dimmers och uttag i tidsenlig stil. Kabel-tv och bredband från Comhem, fiber finns framdraget till lägenheten och kan dras in om så önskas. Lägenheten har säkerhetsdörr. Lägenheten disponerar ett källarförråd av föreningen om ca 3 kvm. Ramp finns i entrétrappan fram till hissen.

Föreningsinformation

Brf Ripan Jungfrugatan är en äkta bostadsrättsförening som består av 14 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2015. Den vackra byggnaden uppfördes år 1928 och ritades av arkitekterna Bocander & Cronvall. Bostadsytan uppgår till 866 kvm och lokalytan till 168 kvm. Föreningen äger marken. Tvättstuga i källaren samt förråd.

URVAL AV UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 - Fiber indraget i huset.
2019 - Stamspolning
2018 - Hisskorgen målades.
2017 - Renovering av tak.
2017 - Ommålning fönster.
2017 - Renovering av tvättstugan.
2016 - Balkonger byggdes.
2016 - Hissen renoverades.
2015 - Godkänd OVK.
1984 - Rörstammar byttes i kök & bad.
1984 - Elstigarna i fastigheten byttes.
1984 - Fasaden renoverades.

FRAMTIDA UNDERHÅLL
En råyta om 21 kvm planeras att byggas om till en liten lägenhet. Bygglov inskickat. Trapphusen planeras att renoveras framöver.

ÖVRIGT
Köpare betalar en överlåtelseavgift på 1 215:- och en pantsättningsavgift på 483:-/pant av pantsättaren. Juridisk person godkännes ej. Delat ägande föräldrar/barn godkänns.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.21 %
Lägenhetsnummer
01101
Våningsplan
1,5 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Ripan Jungfrugatan
Byggnadsår
1927
Energiprestanda
138 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
503 kr/mån
Försäkring
233 kr/mån
Övrigt
199 kr/mån
Driftkostnader totalt
935 kr/mån
Driftkostnad kommentar
2 388:-/år är Kabelt-TV basutbud samt bredband.

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister