Mer info

VÅNING I TOPPSKICK INVID ÖSTERMALMSTORG

Jungfrugatan 24 – Östermalm

Boarea 83 kvm Rum | Våning 3 rok | 3/4
Pris Såld Avgift 3 821 kr / mån

Med en vacker innergård och Hedvig Eleonora som tronar direkt utanför dörren finns denna genomgående våning med ljus och högt läge. Generöst sällskapsrum med två fönster, stilrent och fullt utrustat kök med fransk balkong. Mindre sovrum intill köket och ett väl tilltaget master bedroom som är belägen åt rofylld gård med balkong i söderläge. Helkaklat badrum med dusch samt kombimaskin. Rymlig hall med god förvaring. Våningen totalrenoverades 2019 och är i mycket gott skick. Välkommen till denna pärla i välordnad förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Förening

Brf Jungfrugatan 24 är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Brandmästaren 19 och ligger på adressen Jungfrugatan 24 i Stockholm. I föreningen finns elva bostadsrätter om totalt 790 kvm och en lokal om 69 kvm. Fastigheten är försäkrad hos Söderberg & Partners. Till lägenheten hör 1 st källarförråd.

Utförda renoveringar:

2004 Lägenhet 1103 stambyter kök och badrum.

2009 Lägenhet 1201 stambyter badrummet.

2011 Föreningen beslutar att en lokal ska upplåtas som bostadsrätt.

2011 Fastigheten har förberetts för fibernätverk.

2011/2012 Återstående kök och badrum samt källaren och lokalen stambyts.

2012 Nya elstammar installeras i fastigheten.

2012 Ny undercentral för fjärrvärme installeras. 

2018 Renovering av hiss samt fastighetens fläkt

2019 - 2020 OVK -  spola stammar  - rengöring av fasad.

Planerade renoveringar: 

Inga större underhåll är planerade.  

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
10.74233 % %
Lägenhetsnummer
07-1301
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
3/4
Hiss
Ja
Förening
BRF Jungfrugatan 24
Byggnadsår
1884

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
600 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister