Mer info

Vindsvåning i toppskick

Grevgatan 54 – Östermalm

Boarea | Biarea 154 kvm | 4 kvm Rum | Våning 4 rok | 5 av 5
Pris Såld Avgift 7 575 kr / mån

Välkommen till denna ljusa och oerhört väldisponerade vindsvåning i toppskick om totalt 158 kvm golvyta, varav 154 kvm boarea (enligt uppmätning). Eget våningsplan och med hiss direkt in i hallen. Våningen totalrenoverades under 2018 med genomgående stilrena och exklusiva materialval. Insynsskyddad terrass i syd/öst med fri utsikt, fin öppen eldstad mellan kök och sällskapsrum och optimal planlösning för familjen, med de tre sovrummen och två badrummen separat från de sociala ytorna. Idealiskt läge på Grevgatan med direkt närhet till Karlaplan och Fältöverstens stora utbud samt en kort promenad till vattnet vid Djurgårdsbron. Mycket välskött fastighet och lågt belånad, stabil förening. Hushållsel ingår i avgiften.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Stor hall med hiss direkt in i våningen, säkerhetsdörr till trapphuset, larm (Verisure) samt mycket gott om klädförvaring. Hissen går även hela vägen ner till källaren.

Stort sällskapsrum i öppen planlösning med matsalsdel och kök. Härligt ljusinsläpp i två väderstreck och generös altan mot gården med fri utsikt över takåsarna. Bygglov finns för att byta altandörren till en glasvägg med skjutdörrar. Mellan sällskapsrum och matsalsdel finns en stor, fin och väl fungerande öppen eldstad.

Köket, platsbyggt av Claesson kök, är mycket generöst och inrett med gott om förvaring. Kyl, frys, vinkyl, induktionshäll, ugn och diskmaskin, samtliga från Miele. Köksfläkt med utblås.

Två generösa badrum med väggar i putsat micro-cement och badrumsinredning från Copenhagen bath med Vola-blandare. El-golvvärme. Det ena badrummet har badkar och det andra badrummet har dusch samt skåp med en stor kombinerad tvättmaskin/torktumlare och även med plats att hänga tvätt i skåpet. Wc samt handfat på kommod med förvaringslådor finns i bägge badrummen.

Tre bra sovrum varav två har platsbyggda garderober och master-bedroom har egen walk-in-closet strax utanför rummet.

Våningen har vackra breda golvtiljor och genomgående mycket hög standard på såväl material som utförande.

Enligt lägenhetsförteckningen är våningen 149,5 m2, men enligt faktisk uppmätning är den 154 kvm boarea och 4 kvm biarea.

Brf Greven 3

Brf Greven 3 registrerades hos bolagsverket 1975. Föreningen äger fastigheten Lyran 3 med adress Grevgatan 54. Byggnaden innehåller 15 bostadslägenheter med en total lägenhetsyta om ca 1190 kvm.

Fastighetens gat- och gårdshus byggdes 1898 och totalrenoverades 1975/76. I gathuset finns källarvåning med elcentral, förråd, tvättstuga, värmecentral, bastu och wc. Soprum. Cykelparkering på gården.

Det här ingår i avgiften: Värme, vatten och hushållsel. Kabel-TV, avtal med ComHem: Kabel-TV Bas, Bredband 100 MB och fast telefon för 230 kr / månad. Källarförråd.

Föreningen klassas som äkta. Juridisk person accepteras ej.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
13.12340 %
Lägenhetsnummer
11/1501
Ingår i avgiften
VA, värme, hushålls-el, bredband, kabel TV basutbud
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja (Hiss in i lägenheten)
Förening
Brf Greven 3
Byggnadsår
1898 (oå 1975-1976)
Energiprestanda
160 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister