Mer info

Välbeläget i Grevgatsbacken

Grevgatan 21 – Östermalm

Boarea 81 kvm Rum | Våning 3 rok | 1/2 tr
Pris Såld Avgift 4 155 kr / mån

I eftertraktade Grevgatsbacken, med absolut närhet till Djurgårdens grönområden såväl som Stureplan, bjuds denna trivsamma 3:a om 81 kvm. Hemmet karaktäriseras av klassiska sekelskiftesattribut som stuckatur, fiskbensparkett, takrosetter, vackra bågfönster och takhöjd om 3,2 m som varsamt renoverats i enlighet med moderna krav. Lummig innergård i nära anslutning, välkommen till ett insynsskyddat och rofyllt boende med bästa läge i hjärtat av Östermalm.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Entré på hög halv trappa via välkomnande hall med säkerhetsdörr, klinker och originalgolv. Här finns avhängningsmöjlighet och utrymme för arbetsplats alternativt ytterligare förvaring. Tvättstuga med förvaring i anslutning.

Stort ljust vardagsrum med fiskbensparkett, två vackra bågfönster och integrerat kök med maskinell utrustning från SMEG. Här ryms såväl soffgrupp som matplats.

Ljust sovrum med originalgolv och smart garderobslösning.  

Ytterligare sov-/barn-/arbetsrum intill.

Exklusivt utformat badrum ritat av arkitekt Ylva Svärdson Wächter. Här harmoniserar Azul Valverde (portugisisk kalksten) med detaljer i opolerad mässing.

Gemensamma utrymmen i form av tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare mangel samt torkrum och cykelrum/barnvagnsförråd med ingång från gatan.

Därutöver lockar välanlagd innergård med plattor, gräsytor, planteringar och två uteplatser, denna kommer rustas ytterligare under sommaren 2020.

Dessutom ett trevligt närområde med restauranger, promenadstråk och inte minst Djurgårdens grönområden.

Lägenheten nyttjar ett lägenhetsförråd om ca 4 kvm.

Föreningen

Brf Grevgatan är en välordnad och äkta bostadsrättsförening som huserar i vacker fastighet från 1896. Föreningen omfattar 25 bostadsrätter.

Utförda renoveringar:

Rörstambyte 2002/2003

Balkonger 2008/2009

Fasad 2008/2009

Fönster 2008/2009

Gård 2010

Trapphus 2016

2018 - Automatiska elöppnade portar i trapphuset 2020 - mattor i entren  

Bredband från Ownit (fiber 100 Mbit/s), kostnaden per lägenhet uppgår till 135 kr/månad och läggs på avgiften till brf. Möjlighet till 1000 Mbit/s finns som tillval.

Föreningen äger marken.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.6 %
Lägenhetsnummer
02
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Våningsplan
1/2 tr
Hiss
Ja
Förening
Brf Grevgatan 21
Byggnadsår
1896
Energiprestanda
101 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister