Mer info

Internationell klass i Grevgatsbacken

Grevgatan 14 – Östermalm

Boarea 152 kvm Rum | Våning 4 rok | 1
Pris Såld Avgift 3 675 kr / mån

I ett alldeles speciellt hörn av Stockholm, där Grevgatan möter Riddargatan, återfinns ett fantastiskt hem med sagolik atmosfär. Sekelskiftesvåningens 152 kvm är nyrenoverade i Koncept Stockholms regi med oklanderlig känsla för färg och material. Välkommen till något utöver det vanliga i eftertraktade Grevgatsbacken med dess härliga närhet till stad och natur.

Bilder

Beskrivning

Våningen

Välkomnande hall i mörkt blå skala välkomnar och erbjuder såväl avhängning som sittplats. I anslutning bjuds wc med inbyggd lösning för tvättpelare och förvaring. Materialvalen består av en härlig mix med golv i kolmårdsmarmor mot grafiskt kaklade väggar och väl valda inredningsdetaljer.

 

I rakt söderläge med flödande ljus återfinns mot Riddargatan tre magnifika rum i fil. De nyttjas idag som vardagsrum, matsal och rofyllt master bedroom. Rummen karaktäriseras av generös volym, fantastisk färgsättning, stjärnparkett och vackra dubbeldörrar. I sovrummet finns även en fungerande kakelugn.

 

En serveringsgång i våningens mitt knyter samman hemmets funktioner och erbjuder samtidigt förvaring, bl a i form av stor klädkammare. Härifrån nås även badrum med dusch i samma härliga utförande som wc.

 

Mot lummig innergård bjuds ytterligare sovrum med kakelugn. Även kök ligger mot gården. Detta rymmer ordentlig matplats och just köket är ritat av arkitekt Jacob Zeilon. Komplett utrustning och lekfulla materialval i form av luckor i ljus pastell mot röd kalksten. Möjlighet finns att förnya bygglov för byggnation av balkong från kök.

Föreningen

Brf Lindormen 28 är en äkta förening med 17 lägenheter och 3 lokaler.

 

Inga stora renoveringar planerade, se årsredovisning för mer info om utförda renoveringar.

 

Kabel-tv och bredband från ComHem.

 

Källarförråd finns.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.33000 %
Lägenhetsnummer
13
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
BRF Lindormen 28
Byggnadsår
1883
Energiprestanda
100 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister