Mer info

Renoveringschans på Banérgatan

Banérgatan 63 – Östermalm/Gärdet

Boarea 155 kvm Rum | Våning 6 rok | 1,5
Pris Såld Avgift 2 130 kr / mån

Brf Kampsången 1 upplåter nu denna hyresrätt om 155 kvm med bostadsrätt. Klassisk funkis med generöst och genomgående ljusinsläpp i tre väderstreck. Tuffa originaldetaljer bevarade, öppen eldstad, vacker fiskbensparkett samt balkong i söderläge mot nyanlagd gård. Flertalet valmöjligheter finns även att skapa den perfekta planlösningen utifrån behov. I dagsläget disponeras lägenheten med upp till fem sovrum, vardagsrum, matsal samt kök, badrum och gäst-wc. En unik chans att skapa sitt drömboende i välskött fastighet på bra adress och med mycket stabil förening och väldigt låga avgifter.

Bilder

Beskrivning

Brf Kampsången 1

Föreningen är ett äkta bostadsföretag och äger marken.

Juridisk person accepteras ej.

Cykelförråd finns.

Utfört underhåll:

Rörstambyte: horisontella stammar kontinuerligt vid behov.

Trapphus 2010.

Fönster 2012.

Tvättstuga 2019.

Gård 2019 - pågående.

Övrigt: Totalrenoverat kontor för uthyrning 2018, ny hyresrätt 2019.

Årshyran (inklusive tillägg) för den nya lokalen, som hyrs av Princip Redovisning AB, är 318 000 kr. Årshyran för den nya bostadslägenheten är 60 000 kr. Totala hyresintäkter på rullande helår är således för närvarande cirka 375 000. Att hyresintäkterna inte är så höga 2018 beror främst på att Princip flyttade in i höstas någon gång, dessförinnan renoverades lokalen efter att ha stått tom under en period sedan tidigare hyresgäst avflyttat. Tidigare gav den lägenhet som vi nu upplåter med bostadsrätt hyresintäkter som nu försvinner (men delvis ersättas av den nya bostadshyresrätten).

Allmänt

Attraktivt läge nära Tessinparken och Gärdets grönområden.

Mycket nära till Karlaplan och Fältöverstens rika utbud av butiker och service. Bra kommunikationsmöjligheter med T-bana och buss inom någon minuts promenadavstånd. 

Avgiften kommer att bli ca 2100 kr/månad. Detta fastställs i samband med överlåtelsen.

Takhöjd i lägenheten är ca 2,60 m.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.316 %
Lägenhetsnummer
3062
Ingår i avgiften
V/A, Fiber från Bahnhof
Våningsplan
1,5
Hiss
Ja
Förening
Brf Kampsången 1
Byggnadsår
1951
Energiprestanda
100 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister