Mer info

Vackra detaljer i Eriksbergsområdet

Eriksbergsgatan 11 – Östermalm

Boarea 100 kvm Rum | Våning 3 rok | 2 av 4
Pris Såld Avgift 2 060 kr / mån

Ett synnerligen tilltalande boende beläget på eftersökta och lugna Eriksbergsgatan där City möter Lärkstaden. Generöst sällskapsrum med två stora, vackra spröjsade fönster i anslutning till matsal med burspråk. Rymligt kök med matplats och extra entré. Stort och rofyllt sovrum med solig balkong i väst-sydväst läge. Skuldfri förening med mycket stark ekonomi i välskött fastighet.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Med underbara detaljer i vackra Eriksbergsområdet finns denna trevliga lägenhet om 100 kvm med solig balkong i väster. Underbar 1910-talskaraktär med bevarade detaljer. Generöst sällskapsrum med två stora, vackra spröjsade fönster i anslutning till matsal med burspråk ut mot Eriksbergsgatan. Stor öppning mellan rummen via dubbla skjutdörrar. I den representativa entréhallen som sammanlänkar samtliga rum finns förutom bra förvaring även en vacker fungerande öppen spis. Modernt och rymligt kök med stor matplats och fönster in mot innergården. Rymligt sovrum in mot den lugna innergården med solig balkong i väst-sydväst läge. Stilrent badrum i anslutning till sovrummet. Ett synnerligen tilltalande boende beläget på eftersökta och lugna Eriksbergsgatan där City möter Lärkstaden med dagis, skolor, restauranger och livsmedelsbutiker tätt intill. Goda kommunikationer samt närhet till nöjeslivet kring Stureplan och de natursköna områdena i Lill-Jansskogen och Humlegården. Solid skuldfri förening i representativ fastighet.

Föreningen

Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Förvärv år 1916. Föreningen är en sk. äkta förening. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen förvaltas av SBC. Överlåtelseavgift & Pantsättningsavgift (2,5 % resp 1 % av gällande prisbasbelopp). Skuldfri och mycket välskött förening med mycket god ekonomi, med 4 mkr i kassan. Inga planerade förändringar av avgiften.

Välskött och trevlig förening mitt i Eriksbergsområdet med vacker innergård. Utförda renoveringar i fastigheten: Badrumsstammar bytta 1993/1995. Köksstammar utbytta i slutet av 1970- tal samt under 2000 talet i aktuell lägenhet. Balkonger 1999, Fasad omputsad 1999, Hiss 2001, Trapphus 2002, Elstigare 2012, Rökkanaler tätats 2012, Spolning av stammar 2014. Till medlemmarnas förfogande finns källarförråd samt tvättstuga. Kabel-TV och bredband via Com Hem är inkluderat i avgiften.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8 %
Lägenhetsnummer
00005
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Förening
Brf Eriksberg 11
Byggnadsår
1910
Energiprestanda
123 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
250 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister