Mer info

Renoveringschans på Brahegatan

Brahegatan 52 – Östermalm

Boarea 74 kvm Rum | Våning 2.5 rok | 4
Pris Såld Avgift 3 813 kr / mån

Med ett lugnt och trivsamt läge på återvändsgata ligger denna väldisponerade 2,5:a om ca 73 kvm. Högt och fritt belägen 4 trappor upp i fastigheten och med härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck.  Fina original detaljer såsom fiskbensparkett i ek, öppen eldstad samt vackra fönster. Här har du chansen att sätta din egen prägel och skapa en riktig pärla i denna attraktiva, centrala del av Östermalm. Välskött fastighet och förening.

Bilder

Beskrivning

Område

Centralt belägen i hjärtat av Östermalm med bekvämt prommenadavstånd till såväl pulsen vid Stureplan som Nybroviken och Djurgården. På några minuter når man Östermalmstorg med dess fina saluhall och via Karlavägen till Karlaplan med Fältöverstens stora utbud.

Boendeparkering på gatan till en kostnad av 1 100 kr/ månad. Tillstånd sökes hos Stockholm Stad: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/

Brf Renen 12

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och förvärvde fastigheten 1999. Föreningen klassas som äkta.

Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 033 kvm. Tomtytan är 396 kvm. Marken innehas med äganderätt. Fastigheten har 13 st lägenheter med bostadsrätt.

Juridisk person accepteras ej.

Avgiftsförändringar diskuteras.

Delat ägande accepteras. (släkt/föräldrar/barn).

Styrelsen kräver mantalskrivning på adressen som grundregel.

Renoveringar:

2000 - OVK

2002 - 2003 - Renovering av fasaden. Renovering av tak.

2003 - 2004 - Renovering av tvättstugan.

2007 - Stambyte. Elstigare. (Elstigare i källaren 2015)

2017 - 2018 - Fönsterrenovering våning 4 & 5 samt trapphus. Resterande kommer renoveras inom kort. 

Planerade åtgärder: 2018 - Lagning fasad mot gata och kungsbalkong  2018-2019 - Fönsterrenovering löpande  2020 - Trapphusrenovering  2021 - Renovering av innergård 

Allmänt

Internet leverantör: Com Hem

Fiber finns indraget i fastigheten och diskution pågår om att dra ut till lägenheterna.

Cykelparkering med tak finns på gården. Tvättstuga. Gemensamt utrymme i källaren (ex cykelrum, barnvagnsrum, verkstad, bastu, övernattning.)

Rumsbeskrivning

Hall med avhängningsmöjligheter. Rymlig inre hall, alternativt matsal.

Intill hallen ligger sovrummet, lugnt och tyst mot gården och med utsikt över de vackra grannfasaderna. Stor klädkammare samt yterligare inbyggd garderob.

Mot gatan ligger det stora sällskapsrummet samt det äldre köket med matplats i fil. Sällskapsrummet har härligt ljusinsläpp från två fönster samt en fin öppen eldstad.

Intill köket ligger badrummet. 3/4 kaklat i vitt och med ljusgrått golvklinker. Badkar, wc, handfat samt handdukstork.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.2420 %
Lägenhetsnummer
10
Ingår i avgiften
Värme, VA, bredband, basutbud TV
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Förening
Brf Renen 12
Byggnadsår
1880 (oå 1930)
Energiprestanda
157 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister