Mer info

Ljus och rymlig 2:a med fungerande öppen spis!

Brahegatan 50 – Östermalm

Boarea 61 kvm Rum | Våning 2 rok | 1,5 av 5
Pris Såld Avgift 2 962 kr / mån

Med ett lungt och trivsamt läge på återvändsgata ligger denna smakfullt inredda 2:a om ca 61 kvm fördelat på kök, matplats och sällskapsdel i öppen planlösning med fungerande öppen spis, stort sovrum och fräscht, helkakalat badrum. Välskött fastighet och förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Område

Centralt belägen i hjärtat av Östermalm med bekvämt prommenadavstånd till såväl pulsen vid Stureplan som Nybroviken och Djurgården. På några minuter når man Östermalmstorg med dess fina saluhall och via Karlavägen till Karlaplan med Fältöverstens stora utbud.

Boendeparkering på gatan till en kostnad av 1 100 kr/ månad. Tillstånd sökes hos Stockholm Stad: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/

Interiör

Hall med avhängningsmöjligheter samt gallergrind. I den inre hallen finns gott om stora garderober samt en stor klädkammare, som i dag nyttjas som barnkammare.

Fräscht badrum, helkaklat i vitt med grått golvklinker. Dusch med glasdörrar, wc, handfat i kommod samt handuksvärmare. Förberett för TM.

Ljust och trivsamt sovrum mot gatan med gott om plats för stor dubbelsäng.

Kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Vacker fungerande eldstad. Köket är smakfullt inrett med vita luckor, stänkskydd i vit mosaik, bänkskiva i carrara marmor och grått golvklinker. Infälld induktionshäll och ugn i rostfritt (Siemens), vit K/F (Electro Helius), integrerad 45 cm diskmaskin och en tvättmaskin (Samsung).

Lägenheten är genomgående ljus och gemytlig med två stora fönster i vardera rum, vackert mörkbetsad fiskbensparkett i ek, vitmålade väggar och en imponerande takhöjd om ca 3,25m.

Lägenheten kan byggas om till en trea.

Brf Renen 13

Föreningen förvärvde fastigheten Renen 13 år 1978 och omfattar 17 bostadsrättslägenheter och en lokal med hyresrätt.

Föreningen klassas som ett äkta bostadsföretag.

Utfört underhåll:

2002 - Tak, fönster, balkonger samt fasad mot gård.

2004 - Byte av VA-stammar och elstigar. Delvis tvättstugan.

2007 - Fönster, fasad mot gatan.

2009 - Brandskyddsgenomgång med kontroll av rökkanaler.

2012 - Delvis tvättstuga.

2014 - Byte av port i entrén.

 

Inga avgiftsförändringar är planerade i dagsläget.

Juridisk person accepteras ej, enligt Stadgar.

Övrigt

Gemensam takterrass med milsvidd utsikt.

Cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Trevlig innergård med ytterligare plats för cykelparkering.

Internetleverantör: Stockholm Stadsnät.

Fiber finns installerat i varje lägenhet.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.81 %
Lägenhetsnummer
1102
Ingår i avgiften
Värme, VA, Kabel-TV, bredband
Våningsplan
1,5 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Renen 13
Byggnadsår
1880
Energiprestanda
167 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
167 kr/mån
Driftkostnader totalt
167 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister