Mer info

Trivsam och rymlig 3:a på optimalt läge

Brahegatan 33 – Östermalm

Boarea 81 kvm Rum | Våning 3 rok | 1/2
Pris Såld Avgift 3 212 kr / mån

Välkommen till denna gemytliga 3:a om 83 kvm med fungerande kakelugn, lugnt och tyst belägen i vacker och mycket välskött fastighet anno1880 på Brahegatan. Med direkt närhet till matbutik, caféer, restauranger, kommunikationer samt pulsen i city är detta ett optimalt läge på Östermalm. Trygg förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med parsäkerhetsdörrar och plats för avhängning. Speglade pardörrar öppnar upp mot vardagsrummet som har fint ljusinsläpp genom två stora fönster mot gatan samt en vacker och väl fungerande kakelugn.

Kök och stort master-bed-room ligger tyst och lugnt mot den trivsamma gården. Köket har gott om förvaring bakom ljusa luckor ända upp till tak och arbetsytor i rost-röd marmor. Helintegrerade vitvaror såsom induktionshäll, ugn, microvågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Matplats med utrymme för 4 - 6 personer att sitta.

Sovrum två ligger intill vardagsrummet mot gatan och mellan de båda sovrummen finns två generösa, platsbyggda garderober. 

Badrum, helkaklat i vitt med beige golvklinker och el-golvvärme. Inkaklat badkar med väggmonterad dusch, wc, handfat med väggmonterat spegelskåp ovan samt två handdukstorkar.

Lägenheten renoverades grundligt mellan 2007 - 2010, med nytt kök, badrum, ytskikt samt slipade och lackade golv. Samtlig el utbytt, inklusive ny el-central med jordfelsbrytare. Fönsterbågarna försågs med lamellglas som dämpar ljud samt avsevärt ökar säkerheten. Kakelugnen är renoverad och provtryckt.

Bf Hjorten 11 upa

Föreningen upplåter 9 lägenheter.

Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Fin, gatstensbelagd gård med planteringar, cykelparkering och sophantering.

Utfört underhåll:

2000 - Stambyte av köksstammar.

2007 - 2008 - Installation av fjärrvärme, med nya element och rör i hela fastigheten.

2009 - Installation av fjärrvärme i gårdshuset.

2011 - Ommålning av tak samt installation av värmeslingor.

Kommande underhåll under 2019:

Byte av port samt potrtelefoni.

Målning och renovering av fönster.

Bf Hjorten 11 upa är en äkta bostadsförening. Skillnaden mellan BF och BRF är egentligen inte så stor, en BF är en tidig form av BRF som tillkom innan Bostadsrättslagen i mitten av 20 talet. En BF beskattas och belånas på samma sätt som en BRF. Det som skiljer sig är att BF lyder under föreningslagen för ekonomiska föreningar och BRF under bostadsrättslagen. Om det uppstår problem i föreningen går man till olika instanser för överklagande. Styrelsens beslut i en BF går inte att överklaga på samma sätt som i en BRF.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andel i föreningen
8.40000 %
Lägenhetsnummer
1
Ingår i avgiften
Värme, V/A, Kabel-TV basutbud
Våningsplan
1/2
Hiss
Ja
Förening
Bf Hjorten 11 upa
Byggnadsår
1880
Energiprestanda
95 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
173 kr/mån
Försäkring
107 kr/mån
Driftkostnader totalt
279 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister