Mer info

Spektakulär arkitektritad våning

Brahegatan 23 – Östermalm

Boarea 186 kvm Rum | Våning 5 rok | 1
Pris Såld Avgift 8 883 kr / mån

Med ett utsökt läge nära Karlavägens allé och Humlegården ligger denna härliga våning på eget våningsplan. De öppna och industriella ytorna som ursprungligen byggdes som verkstadslokaler i slutet av 1800-talet, har byggts om till ett påkostat och spektakulärt boende. Arkitekterna Waldemarson Berglund har försökt behålla delar av den industriella känslan samtidigt som de skapat ett välplanerat och modernt hem. Stora öppna sällskapsytor med rymligt kök. Från köket nås genom glasdörrar en terrass för grill och blomsterarrangemang och ett helt inglasat trädgårdsrum.  I våningens mer privata avdelning finns ett rymligt master bedroom med balkong och två mindre sovrum. Ett fjärde sovrum kan lätt byggas för familjen som behöver många sovrum. Två sobert inredda badrum med dusch och wc. Ljusa brädgolv med breda tiljor, härlig takhöjd, tjocka väggar och spröjsade fönster bidrar till den gedigna och påkostade känsla som präglar detta drömboende mitt på Östermalm.

Bilder

Beskrivning

Övrigt

Källarförråd i gathuset

Tvättstuga i gathuset

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
10.26 %
Lägenhetsnummer
211
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Brf Humlegården JS
Byggnadsår
1879
Energiprestanda
161 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister