Mer info

Smakfullt renoverad våning med balkong och öppen spis

Banérgatan 41 – Östermalm

Boarea 103 kvm Rum | Våning 3 rok | 2
Pris Såld Avgift 3 725 kr / mån

I välskött fastighet anno 1924 återfinnes denna smakfullt renoverade våning. Våningen välkomnar med en härlig möblerbar innerhall med vackert vitputsad öppen spis, platsbyggd förvaring, påkostad ljussättning, inbyggt Sonossytem med högtalare i de flesta rummen, sober färgsättning och intilliggande gästtoalett. Generöst kök med dubbla ljusinsläpp, snickerier i vitt med bänkskiva och köksö i Carrara marmor och med plats för stora middagssällskap. Intill köket återfinnes det vackra sällskapsrummet, med samma fina ljussättning och med utgång till balkong mot charmig innergård. Två bra sovrum, dressingroom samt exklusivt badrum med snickerier i mörkt trä, dusch, badkar och tvättpelare. Mycket välskött fastighet från 1924 och skuldfri förening. Garage i fastigheten.

Bilder

Beskrivning

Bostadsrättsföreningen

Brf Furiren 3 bildades år 2000 och består av 39 bostadsrättslägenheter och 1 hyresrättslägenhet samt 1 lokal med hyresrätt fördelat i Banérgatan 39 och 41. Föreningen äger marken, är skuldfri och har osedvanligt god ekonomi.

Arkitekt var Gustaf Adolf Falk som även har ritat flera fastigheter på Östermalm såsom Tysta Gata, Östermalmsgatan och Strandvägen. 

Till lägenheten hör ett källarförråd samt litet förråd invid lägenheten.

Tvättstuga

I fastigheten finnes ett garage. För närvarande kö.

Föreningen är ansluten till ComHem bredband och TV och kostnaden för detta, 184 kr per månad,  ingår i den ovan angivna avgiften.

RENOVERINGAR

Fastigheten är stambytt 2002.

Föreningen har installerat bergvärme samt utfört förbättrande åtgärder för godkänd OVK besiktning under 2015.

Gårdsfasaden har renoverats under 2016 och balkonger mot gården har byggts. Under 2016 har även nya armaturer i garagenedfarten installerats.

Överlåtelseavgift 1 120 kr, betalas av Köpare.

Pantsättningavgift 448 kr per pantsättning.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.597 %
Lägenhetsnummer
25
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, och Comhem Silver, Bredband via Fiber
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
BRF Furiren 3
Byggnadsår
1924

Driftkostnad

El
700 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
950 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister