Mer info

Klassisk Östermalmsvåning med 8 rum

Banérgatan 4 – Östermalm

Boarea 269 kvm Rum | Våning 8 rok | 3
Pris Såld Avgift 9 675 kr / mån

Slottsliknande hörnvåning alldeles invid Strandvägen med fyra magnifika rum i fil och ca 3,5 meter i takhöjd. Stuckatur, takrosetter, flertalet kakelugnar samt vacker fiskbensparkett. Privat sovrumssfär med tre till fyra sovrum och två nyare badrum. Mysig balkong mot gården med sol på förmiddagen från det åttkantiga köket. Inbjudande hall varifrån man ser de vackra sällskapsytorna genom breda pardörrar. Sällskapsytorna är placerade i västerläge och kvällssolen strålar in genom de generösa fönsterpartierna. Våningen har även en gäst eller kontorsdel med egen ingång, badrum och pentry, som med fördel kan hyras ut. Ovanligt rymligt och lättillgängligt barnvagnsrum finns precis innanför porten från gatan. Mycket välskött och, representativ fastighet anno 1895 och skuldfri förening med stabil ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Brf Beväringen 2

Bostadsrättsföreningen registrerades 1990 och klassas som en sk äkta bostadsförening. Föreningen äger marken. Juridisk person accepteras ej.

Byggnadens totalyta enligt taxeringsbeskedet 2 436 kvm. Föreningen upplåter 15 lägenheter med bostadsrätt.

Rörstambyte 1996

El-stigare före 1996

Gård 1998

Tvättstuga 2000

Tak löpande underhåll

Fönster 2010

Relining av VA Stammar 2017

Tvättstuga och cykelförråd finns i källaren.

Planerat underhåll:

Putsning av fasad 2021

Målning av tak 2022

Byte av värmeväxlare 2025

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.1049210
Lägenhetsnummer
261
Ingår i avgiften
Vatten, Värme, comhem
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
BRF Beväringen 2
Byggnadsår
1895
Energiprestanda
157 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
667 /mån
Försäkring
625 /mån
Driftkostnader totalt
1 292 /mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister