Mer info

Toppskick högst upp med balkong

Artillerigatan 40 – Östermalm

Boarea 77 kvm Rum | Våning 2 rok | 4 tr ög
Pris Såld Avgift 2 590 kr / mån

Högst upp i rofyllt gårdshus med balkong återfinns denna exklusiva lägenhet. Den vackra fastigheten anno 1891 lockar tillsammans med det ypperliga läget på eftertraktade Artillerigatan. Detta stilsäkra hem karaktäriseras av hela 3,35 meter i takhöjd och en härlig balkong mot fin innergård. Dessutom ger vackra detaljer, såsom spegeldörrar, bröstning och takrosetter en luxuös helhet om 77 kvm som disponeras enligt följande.  Stor entréhall med gott om förvaring välkomnar. Fräscht badrum i carraramarmor, totalrenoverades 2014. Köket från Puusteli är elegant med vita snickerier och arbetsbänk i carraramarmor. Exklusiv maskinell utrustning från Gaggenau, i köket finns även tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Väl tilltaget sovrum med mörkbetsade furuplank och härligt ljusinsläpp följer. Slutligen kommer det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till den härliga balkongen som fulländar detta boende i hjärtat av Östermalm. Ej hiss.

Bilder

Beskrivning

FÖRENING

Brf Sjöjungfrun är en äkta bostadsrättsförening som består av 27 lägenheter och 4 lokaler. Lokalerna består av frisörsalong, glasögon grossist, galleri och kontor. BRF Sjöjungfrun betraktas som en äkta förening och godkänner ej juridisk person. 

RENOVERINGAR

  • Byte av stammar kök, bad, el, ventilation 1973/74
  • Yttertak bytt 2013/14
  • Fasadrenovering gatufasad 2009
  • Fasadrenovering del av gårdsfasad 2011
  • Obligatorisk ventilationskontroll 2015-2018
  • Renovering av trapphus och tvättstuga 2017

 

KOMMANDE RENOVERINGAR

Vid förra årets årsstämma redovisades en underhållsplan för fastigheten som löper på 30 år. Styrelsen gör en årlig översyn av behovet av åtgärder enligt planen i förhållande till föreningens likviditet. En sådan översyn pågår just nu.  Ambitionen är att bibehålla dagens avgiftsnivå. Styrelsen reserverar sig för förändringar i ränteläget och ev ny beskattning av fastigheter som kan påverka föreningens ekonomi. 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tvättstuga, uteplats och barnvagnsrum.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.5 %
Lägenhetsnummer
27
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV & El
Våningsplan
4 tr ög
Hiss
Nej (MÖJLIGHET FINNS ATT ÅKA HISS I GATUHUSET SAMT GÅ ÖVER VINDEN FÖR ATT KOMMA TILL DENNA LGH)
Förening
BRF Sjöjungfrun
Byggnadsår
1891
Energiprestanda
176 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Försäkring
233 kr/mån
Driftkostnader totalt
233 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister