Mer info

Drömvåning ett stenkast från Stureplan

Brunnsgatan 4 – Norrmalm

Boarea 121 kvm Rum | Våning 3 rok | 3/3
Pris Såld Avgift 3 738 kr / mån

Med attraktivt läge två minuter från Stureplan och Humlegården ses denna vackra och väldisponerade våning. Våningen har en tilltalande planlösning, med ljusa öppna ytor och mängder av fönster. Hela bostaden är mycket smakfullt renoverad med snygga påkostade materialval, infälld belysning och ljusdesign. Genomgående ljusa trägolv och stuckatur. Stort kök med matplats för upp till 12 personer.  Två sovrum, varav ett stort masterbedroom med garderobsvägg. Två badrum snyggt renoverade i carreramarmor och vitt, ett av dem mycket rymligt med stort badkar och dusch. Ytterligare sovrum med plats för två fullstora sängar in mot gården. Stor balkong om nästan 8 kvm med söderläge.  Förening med mycket god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrvning

HALL

Ombonad hall med ljust trägolv, stuckatur i tak och garderob.

 

VARDAGSRUM

Stort och rymligt vardagsrum med stora fönster mot Brunnsgatan. Nedpendlat tak och infälld belysning. Platsbyggda bokhyllor. Vackert massivt trägolv. Takrosetter och takstuckatur samt målade väggar. 

 

KÖK

Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Extra djupa bänkskivor i sten och skåp upp til tak. All inredning i stilrent vitt. Vitvaror från Siemens med bland annat dubbla ugnar. Plats för större matbord med upp till tolv sittplatser.

 

SOVRUM 1                                        

Stort fönster in mot gården. Garderobsvägg. Vackert massivt trägolv. Takrosett och takstuckatur samt målade väggar. Infälld belysning.

 

SOVRUM 2

Balkongdörrar in mot gården.Vackert massivt trägolv. Takrosett och takstuckatur samt målade väggar. Utgång till balkongen i söder.

 

BALKONG

Balkong om nästan 8 kvm med järnräcke. Snygg markis i svart.

 

BADRUM 1

Stort badrum med badkar och dusch. Väggbeklädnad med vitt stort kakel och golv av carreramarmor. Separat dusch med infälld armatur. Handdukstork och golvvärme. Dubbla handfat med infälld spegel ovan. Takspotlights.

 

BADRUM 2

Badrum med dusch. Väggbeklädnad med vitt stort kakel och golv av carreramarmor.  Dusch med infälld armatur.  Stilrent handfat med infälld spegel ovan. Takspotlights.

 

TAKHÖJD på ca 3 m 

 

 

 

 

BRF

Förening med god ekonomi och inga planerade avgiftshöjningar och inga stora kommande renoveringar.

Föreningen förvärvade fastigheten Österbotten 9 i Stockholms kommun 2000-06-30. Föreningens fastighet består av 1 flerbostadshus i 4 våningar med totalt 14 bostadsrätter samt 3 lokaler. Den totala boytan är 1 295 kvm och lokalytan 556 kvm.

Föreningen äger marken som fastigheten står på.

En överlåtelseavgift tas ut av köparen på 1183kr och en pantsättningsavgift på 473kr.

Bredband basutbud ingår i avg.  

Cykelförråd finns vilket även används för barnvagnar.

BOSTADSRÄTTEN

Det tillhör ett källarförråd till bostadsrätten.

ÖVRIGT: 

RENOVERINGAR

- Rörstambyte: Spolning och besiktning 2014/2015

- Fönster mot gatan byttes 2010/2011

- Trapphuset renoverades 2018

- Hiss renoverades 2014/2015

- OVK gjordes 2019

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.2498 %
Lägenhetsnummer
00106
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Internet
Våningsplan
3/3
Hiss
Ja
Förening
BRF Österbotten 9
Energiprestanda
105 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
542 kr/mån
Försäkring
375 kr/mån
Driftkostnader totalt
917 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister