Mer info

Toppmodernt boende med fantastisk utsikt

Settergatan 3 – Norra Djurgårdsstaden

Boarea 101 kvm Rum | Våning 5 rok | 6 av 7
Pris Såld Avgift 5 106 kr / mån

Med underbar vy över Husarviken och Stora Skuggan ligger denna välplanerade 5:a på sjätte våningen. Huset som stod klart 2020 ritades av Sandberg Sandell arkitekter och har mängder av utsökta detaljer både interiört och exteriört. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med rymlig balkong och växthus/inglasad uteplats som vetter mot väster. Fyra sovrum, två badrum samt praktiskt tvättrum bidrar till ett utmärkt boende för en familj. Väldisponerade 101 kvadratmeter med högt i tak och stor känsla för detaljer i en nybildad förening i Norra Djurgårdsstaden.

Bilder

Beskrivning

Interiören går i ask och alm och är till stora delar specialdesignad av Sandell för att komplettera husets lummiga gröna miljöer så bra som möjligt.

Ingång till hall med tak av ribbor i ask, kapphängare samt garderob. 

Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong och växthus. Fri sikt genom balkongräcke i glas. Vackra fönsterbänkar i ribbad ask nedanför stora fönsterpartier. 

Kök i grått från Kvänum med vitvaror från Siemens (ugn, induktionshäll, fläkt microvågsugn) inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Grå luckor och fullutdragslådor med fräst grepp (handtag i borstad krom på kyl, frys och högskåp). Öppen hylla i alm. Bänkskiva i grå kalksten, Kinnekulle, med rak kant och infälld spishäll, rostfri diskho med avfallskvarn och ettgreppsblandare. Möjlighet till källsortering i två-tre kärl. Lamp-, media- och eluttag. Spotlight på skena i tak. Belysning under väggskåp.

Fyra sovrum där det finns en garderob i två av dem och tre garderober i ett. Ett sovrum fn disponerat som arbetsrum med klädkammare bakom skjutdörr.  

Badrum med badkar, väggar och golv klädda i beige keramiska plattor, ovalt fristående badkar, handfat med ettgreppsblandare, kommod med eluttag och spegel ovan samt pendlad belysning. Wc, handdukstork, spotlights i tak. Komfortgolvvärme inklusive termostat.

Gästtoalett med dusch med generös takdusch och wc. Oglaserad beige granitkeramik på vägg och golv. Duschvägg i vattrat ornamentsglas. Kommod inklusive tvättställ och ettgreppsblandare. Eluttag i kommod. Spegel med pendlad belysning. Infälld belysning i tak. Komfortgolvvärme inklusive termostat.

Tvättrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, överskåp, golv i klinker och bänkskiva i oljad ask. 

Alla blandare, dörrar, handtag och elementskydd är specialritade och unika för fastigheten, med ambitionen att sätta en unik, personlig prägel i ett nybyggt hus.

Genomgående askparkettgolv i tvåstav och vitmålade väggar. Fönsterbänkar och fönstersmygar i ask.

Ute på balkongen välkomnas du av en numrerad utomhusbänk i furu ritad av Sandell och tillverkad av det finska snickeriet Nikari, som endast tillverkas i 49 exemplar – en för varje lägenhet. Trätrall Organowood. Vägg i ljusgrön glasmosaik. Tak i beklädd fibercementskiva med infällda spotlights. Räcke av glas. Strömställare och eluttag.

Säkerhetsdörr med tittöga och mekanisk ringklocka, tidningshållare utanför tamburdörr.

Det finns en specialdesignad lampa som hör till lägenheten.

Sommar och vår är det sol på balkongen från cirka 11.00 till 21.30. 

Omtalade Brf Djurgårdsvyn är en miljöklassad fastighet som består av 49 lägenheter. Som miljöklassad fastighet finns det flera hållbara aspekter integrerade, bland annat solceller, bergvärme och laddstolpar för dig med eldrivna fordon.

I tider då utomhusaktiviteter har cementerat sin plats i vardagen med besked glädjer det nog många att det både finns ett gemensamt orangeri och biodling i huset. Den tydliga balansen mellan hållbar natur och tidlöst nybygge plus det faktum att hjärtat av Stockholm bara ligger några kilometer bort har gjort Brf Djurgårdsvyn till ett mycket eftertraktat boende.

Brf Djurgårdsvyn är en nybildad förening med adresserna Settergatan 1-7, 1A, 3A samt 5A med en total areal på 2 296 kvm. Byggnaden uppfördes år 2020, ritades av Sandell Sandberg Arkitekter och byggherre var Riksbyggen. Totalt 7 våningar med källare och en lokal. Föreningen äger marken. I gemensamma utrymmen ingår miljörum med sopsug för hushållssopor och återvinning, gemensamhetslokal med tillhörande terrass, 1 st övernattningslägenhet, 2 st cykelrum och plats för cyklar i garage samt på gård. 3 st barnvagnsrum/rullstolsförråd. Byggnaden är ansluten till TV/Data/tele via Telenor fibernät. Samtliga lägenheter med säkerhetsdörrar, klass 3. Källarförråd. Garage finns i huset med 25 st garageplatser. Avgift 2000 kr/mån. 

En årsredovisning kommer först i maj månad och föreningen avser att bedriva sin verksamhet som ett privat bostadsföretag, en s.k. äkta förening. 

En gemensamhetslokal finns på plan 5 med pentry, toalett/dusch samt sittmöbler. Lokalen kan användas till styrelsemöten, kalas eller andra festliga tillställningar. Utanför gemensamhetslokalen finns en terrass med pergola, planteringar, sittmöbler och grill för gemensamt bruk.

På plan fem på Settergatan 5 finns också en bokningsbar övernattningslägenhet som omfattar ett sovrum samt toalett/dusch. Rummet är utrustat med två enkelsängar, täcken, kuddar, nattduksbord, garderob samt mörkläggningsgardiner. 

Sopsugsystem med tre fraktioner (restavfall, papper och plast) samt kärl för sortering av övriga restfraktioner. Varje lägenhet har en avfallskvarn kopplad till avlopp i diskbänk.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.2693
Lägenhetsnummer
261
Ingår i avgiften
Värme, Kabel-TV, Bredband
Våningsplan
6 av 7
Hiss
Ja
Förening
Brf Djurgårdsvyn
Byggnadsår
2020
Energiprestanda
57 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
83 kr/mån
Försäkring
139 kr/mån
Driftkostnader totalt
223 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister