Mer info

Lyxigt townhouse i Sierra Blanca

Meisho Hills – Marbella- Sierra Blanca

Boarea 287 kvm Rum 3 rok
Pris 1 250 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta lyxiga townhouse vackert belägen i Sierra Blanca. Föreningen "Meisho Hills" består av 58 stycken moderna bostäder med direkt närhet till Marbella stad och dess oändliga utbud av trevliga restauranger och shopping. Internationella skolor och flertalet golfbanor nås inom några minuters bilfärd. Välskött område med trevligt poolområde, välutrustat gym samt SPA. 24-timmars bevakning. Till bostaden ingår två stycken parkeringsplatser i garage samt förråd. Mycket goda uthyrningsmöjligheter för de som önskar. Bostaden ligger i Sierra Blanca, en av Marbellas mest exklusiva områden. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna bostad. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
729 Euro/mån
Renhållning
23 Euro/mån
Övrigt
222 Euro/mån
Driftskostnader totalt
974 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister