Mer info

Townhouse med turistlicens i El Terreno

El Terreno – Mallorca

Boarea 145 kvm Rum 3 rok
Pris 795 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till detta fina townhouse, beläget på en lugn gata, i El Terreno, ett stenkast från såväl restauranger och cafér samt även Svenska Skolan. Fördelat på 147 kvm och två plan återfinns här två sovrum, med möjlighet till ett tredje, samt två badrum och en gästtoalett. Stort kök med generös matplats och hela fyra uteplatser, varav en av dem är en takterrass. Vardagsrummet har en utgång till en patio och här finns gott om utrymme.  En enorm födel med detta hus är dess turistlicens vilket gör att huset med fördel kan hyras ut när inte ägaren själv nyttjar det. Licensen är kostnadsfri, men har möjlighet att inbringa en god förtjänst till ägaren.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister