Mer info

Sydvästläge och utsikt över Riddarfjärden

Norr Mälarstrand 80 – Kungsholmen

Boarea 167 kvm Rum | Våning 6 rok | 2
Pris Såld Avgift 6 506 kr / mån

På högt och soligt läge ligger denna vackra våning med stora fönster och fönsterdörrar ut mot både en grönskande natur och Riddarfjärdens glittrande blå vatten. Föreningens hus ligger högst uppe på en kulle och ger därför en liten distans till Norr Mälarstrand men bjuder på lika vacker utsikt. Våningen ligger på plan 2 men höjdskillnaden gör att det upplevs mer som plan 3-4. Våningen har en bruten hörna med en mycket vacker fransk balkong helt utan insyn och bjuder på vacker eftermiddagssol. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med generösa ytor och har fyra stora vackra fönster mot Riddarfjärden i söder.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Hela våningen är från början två lägenheter vilka slagits ihop och är mellan åren 2009-2010 totalt genomgångna och delvis ombyggda i sin planlösning. All el drogs om och bilades in. Ny ekparkett lika som original kompletterades och båda entréerna fick nytt golv av kalksten. Köket flyttades och platsbyggdes med bl a en 90 cm bred bänksskiva i granit och en lyxig gasspis från Smeg.

Lägenheten totalrenoverades under hösten 2009 till våren 2010, med kompletteringar under hösten 2010. All el bilades in och fasta armaturer monterades. Nya Ekparkett lades i hela nya delen och vardagsrummet med öppen spis. I två av sovrummen lades nya furugolv. I båda entréerna och tvättstuga lades kalkstensgolv från Bror Törner. Icke bärande väggar togs ner och planlösningen ändrades. Köket i gamla lägenheten revs och där är nu ett rum som kan brukas med egen ingång. Det nya köket/allrummet byggdes i delen som ligger mot Riddarfjärden. Specialbyggt kök med överskåp med inbyggd Smeg fläkt från Pondus Snickeri på Kungsholmen. Övrigt modifierat kök med 90 cm djup diskbänk i svart matt granit och stänkskydd i samma material, i den monterades en försänkt fem brännar Smeg-spis.  I tvättstugan lades kalkstensgolv med podium/bassäng för tvättmaskin och torktumlare.

Dusch/WC: Vit kakel i tegel förband, vinkelsågat, Antracit klinkers, Duravit handfat och vägghängd toalett. Dusch och kran från Tapwell. Golvvärme och vattenburen handdukstork. Infälld belysning.

Badrum: Svart Kakel fondvägg, dubbelt tvättställ, golvvärme, vattenburen handdukstork. Antracit klinkers, stort badkar och infälld belysning. Kranar från Tapwell.

Till lägenheten hör två stora förråd.

Gäst WC: Svart kakel och målad vägg. Toalettstol och handfat från Duravit. Kran från Tapwell.

Fiberkabel drogs fram och bilades in. Det är WiFi i hela lägenheten utan sladdar. 

Föreningen

Föreningens fastighet Gökungen 1 byggdes 1927 och bostadsrättsföreningen bildades 1973. Byggnadens totalyta är 3 158 kvm varav 2 700 kvm utgör lägenhetsyta och 458 kvm utgör lokalyta. Tomtytan är 708 kvm och ägs av föreningen. Bostadsrättsföreningen är en äkta förening. Fastigheten består av 34 st bostadsrätter, 1 st lokal och 4 garageplatser.

Årsavgifterna har under 2018 sänkts med 5%.

Det finns gemensam tvättstuga och stort cykel-/barnvagnsrum i källaren.

För mer info se årsredovisningen...

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.843200 %
Lägenhetsnummer
00028
Ingår i avgiften
Värme, Vatten,
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Gökungen 1
Byggnadsår
1927
Energiprestanda
140kWh/m2ocha?r,varavel3kWh/m2 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
450 kr/mån
Gas
250 kr/mån
Driftkostnader totalt
700 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister