Mer info

Högt hörnläge med utblick

Kungsholms kyrkoplan 5 – Kungsholmen

Boarea 152 kvm Rum | Våning 5 rok | 5/6
Pris Såld Avgift 5 840 kr / mån

Högt upp i klassisk sekelskiftesfastighet med eftertraktat läge på resliga Kungsklippan överblickar denna härliga hörnvåning hela stan med vidsträckt vy. Ett sant örnnäste på 5 tr om 152 kvm fördelat på 5 rok. Charmen är påtaglig och dispositionen utmärkt med generösa sociala ytor invid nyrenoverat kök, master bedroom och två mindre sovrum varav det ena med egen ingång, utöver det två kompletta badrum med dusch. För att inte nämna alla lockande attribut såsom burspråk dit kvällssolen hittar in, nyslipad 100 årig stavparkett i salonger, hall och kök, öppen spis, balkong och 3,2 m i takhöjd. Allt detta i synnerligen trivsam och mycket solid bostadsrättsförening (ekonomiskt gynnsam råvindsförsäljning pågår) på attraktiva Kungholms kyrkoplan, ett svårslaget rofyllt läge som samtidigt har absolut närhet till centrala Stockholm.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

Trivsam hall välkomnar. Säkerhetsdörr installeras 2017/18 i samband med vindsbyggnation och trapphusrenovering. I anslutning följer komplett badrum med dusch från 2014-15 samt ett sovrum med loftlösning.

 

Hallen öppnar upp mot fantastiskt trivsamma sociala ytor med magnifik utsikt över stadens takåsar, morgonsol, Hötorgsskraporna och NK-klockan. Först ut återfinns våningens generösa vardagsrum med burspråk, platsbyggda bokhyllor och vacker öppen spis. Genom dubbla skjutdörrar når man matsalen, hörnrummet, med tillhörande balkong i öster där man gärna avnjuter såväl utsikt som morgonsol.

 

Kök med matplats nås från både hall och matsal. Köket är helt nytt från i år med utformning inspirerad av det ursprungliga originalkökets form. Stadsgas i ny stam indraget till häll.

 

Den privata sfären följer med rymligt master bedroom med hel garderobsvägg och nära access till ett större badrum med dusch, dubbelhandfat och tvättmaskin, även detta badrum från 2014-15. 

 

Avslutningsvis finns ett tredje sovrum med egen entré mot trapphus med utgång mot Kungsklippan. Denna lilla studiolägenhet är utrustad med ett kitchenette. Perfekt bland annat för au pair, tonårsbarn eller egenföretagare som vill ha ett hemmakontor med egen ingång och egen adress.

 

För mer info om lägenheten se säljarens egna egna hemsida www.skylinestockholm.com.

Föreningen

Brf Opalen 4 är en äkta bostadsrättsförening med 32 lägenheter, varav en hyresrätt, och två lokaler. Föreningen äger marken och fastigheten är i synnerligen gott skick efter nedanstående åtgärder.

 

Försäljning av råvind för byggnation av 2-3 st vindslägenheter är aktuell och byggnation beräknas påbörjas under 2017. Försäljningsintäkterna kommer ge föreningen en mycket god ekonomi.

 

Utförda renoveringar 2014-2015:

Köksstammar

Badrumstammar 

El-stigar

Tvättstuga

Värmestgare och radiatorer

Ny undercentral

Tak (målning)

Källare (målning samt nya förråd)

Fasad

Balkonger (mot gata, nya plattor och räcken)

Fönster 

Gasstam för stadsgas i denna lägenhets stamschakt.

Godkänd OVK

 

Kommande renoveringar: Trapphus och gårdsbjälklag.

 

Fastigheten är ansluten till ComHem och det finns fiber via Ownit. Internet via Ownit (fiber) ingår i medlemmens avgift. Medlem beställer och bekostar själva vilket utbud av TV och telefoni de vill ha.

 

Övriga utrymmen:

Cykel- och barnvagnsrum, tillgängligt från gatan.

Tvättstuga belägen i källaren (två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel).

Soprum för hushållsavfall. Återvinningskärl finns tillgängliga på Kungsklippan 40-50 m från soprum.

 

Samtliga lägenheter har ett tillhörande källarförråd.

 

För mer information se föreningens egna hemsida www.opalen4.se.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.99191 %
Lägenhetsnummer
16
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
5/6
Hiss
Ja
Förening
Bostadsrättsföreningen Opalen 4
Byggnadsår
1908
Energiprestanda
141 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister