Mer info

Högst upp med stora balkonger

John Ericssonsgatan 5 – Kungsholmen

Boarea | Biarea 96 kvm | 20 kvm Rum | Våning 3.5 rok | 5 &6 av 6
Pris Såld Avgift 4 277 kr / mån

Etagevåning invid Norr Mälarstrand med underbart solläge och två stora balkonger i både öst och väst. Entréplan med social planlösning genom öppet kök med matplats mot vardagsrummet. Vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till generös balkong med härlig utsikt. Nyligen renoverat kök med full maskinell utrustning. Generöst sovrum med bra förvaring via hel garderobsvägg. Stor balkong i västerläge med sjöglimt mot Riddarfjärden. Nyrenoverat badrum med dusch. Gäst WC i anslutning till hallen och bra avhängning via platsbyggd garderob. Vidare till övre plan med möjlighet att dela in till flera sovrum, eller användas som nu ett generöst sovrum med arbetsplats. Trevlig vindskarraktär med takfönster och synliga bjälkar. Här bor man högst upp i huset med fritt läge och härlig vy åt två väderstreck via de två stora balkongerna.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Bigarråträdet 197 på Kungsholmen i Stockholm upplåter 22 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken och är en sk. äkta förening som bildades 1982. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen har ett krav på bosättning för medlemmar i föreningen. Föreningen förvaltas av HSB. Överlåtelseavgift 1666 kr (2021) betalas av säljaren

Pantförskrivningsavgift 714 kr/pant (2021) betalas av köparen. I föreningen finns en fin tvättstuga samt en mycket trevlig och grönskande innergård med uteplats, grill samt planteringar. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Skuldfri och mycket välskött förening med mycket god ekonomi i vacker fastighet intill Norr Mälarstrand. Inga planerade förändringar av avgiften. För mer information kring renoveringar, se föreningens väldigt informativa hemsida, www.je5.se.

OMRÅDET

Området är lugnt men ändå rikt på restauranger och service. Här finns bland annat populära Petit France rakt över gatan, Mälarpaviljongen, Trattorian och Mamadou med flera. Trevligt område för promenader och löprundor samt hela Rålambshovsparken runt hörnet med massvis av fritidsaktiviteter. Välkommen till John Ericssonsgatan 5.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.32139 %
Lägenhetsnummer
21
Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband
Våningsplan
5 &6 av 6
Hiss
Ja
Förening
HSB Brf Bigarråträdet 197
Byggnadsår
1934
Energiprestanda
103 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Försäkring
350 kr/mån
Driftkostnader totalt
850 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister