Mer info

Ljus tvåa med balkong invid Kungsholmstorg

Garvargatan 20 – Kungsholmen

Boarea 41 kvm Rum | Våning 2 rok | 4/5
Pris Såld Avgift 2 147 kr / mån

Med ypperligt läge invid Kungsholmstorg återfinns denna välplanerade 30-tals tvåa med solig balkong som vetter mot innegården.  Trivsam hall välkomnar och leder in till den inre hallen med gott om förvaring. Intill den inre hallen ligger badrummet. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som bjuder på mycket ljus. Här finns det plats för både soffgrupp samt matbord. Från sovrummet har man utgång till ljuvlig balkong med härlig morgonsol och fri vy. I köket har originalskåp bevarats med fina 30-talsdetaljer såsom handtag och öppna hyllplan. Genomgående fiskbensparkett och orginalsnickerier karakteriserar detta charmiga hem. Välkommen till en välskött förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

BRF

BRF Bergamotträdet är en äkta bostadsrättsförening med 34 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1980, äger marken och har en mycket god, stabil ekonomi.
Antal bostadsrättslägenheter: 33 st
Antal bostadsrättslokal: 1 st
Antal hyresrättslokaler: 1 st

Vindsförråd tillhör våningen. 3kvm, hönsnät i fullhöjd.
Fin innergård med planteringar och trädgårdsmöbler.
Tvättstuga med tre tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp.
Cykleförråd

Föreningen är ansluten till kabel-TV (basutbud Viasat) och Inernet IP Only. Det är ett öppet nät och det är upp till var och en att teckna det bredbandsabonnemang med den leverantör de så önskar. 
Säljaren har valt Comhem och betalar 329kr i månaden. Det är ingen fast avgift utan något de har tecknat. Det som ingår utan kostnad är fiber TV.

Fjärrvärme för uppvärmning och självdragsventilation.

Månadsavgiften är totalt på 2147 kr. I avgiften ingår det vatten, värme, fiber och balkongavgift. Städavgiften om 200 kr/mån tillkommer varje månad  men återbetalas om man deltar på föreningens städdag som infaller två gånger per år.

Renovering / Underhåll

VA-stammar bytta 1993
Fasad 1995-96
Tak 2000
Hiss 2013
Gårdsrenovering 2015
Fönsterrenovering 2015
Uppvärmning 2016
Gårdsbjälklag 2016

 

Område

Ett fantastiskt bra läge med vackra miljöer. Här finns lugnet beläget intill den glittrande Riddarfjärden och dess härliga promenadstråk men också trevliga grönområden som Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Letar man efter pulsen så finner man även den runt hörnet med mysiga caféer och restauranger samt välsorterade mataffärer. 
Kommunikationen är extremt bra efter denna adress. Man finner T-bana Rådhuset ca 400 m från lägenheten. Om man hellre vill åka grön eller blå T- banlinje finner man dessa på Fridhemsplan på ca 850 meters avstånd. Här finns också busslinje 1,3 och 4 med flera. Promenadavstånd in till city och Centralen/ Cityterminalen med såväl pendeltåg som Arlanda Express.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.7788 %
Lägenhetsnummer
26
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Fiber, Balkongavgift 66 kr
Våningsplan
4/5
Hiss
Ja
Förening
BRF Bergamotträdet
Byggnadsår
1932
Energiprestanda
125 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister