Mer info

Gårdsläge invid Riddarfjärden

Garvar Lundins Gränd 3 – Kungsholmen

Boarea 121 kvm Rum | Våning 3.5 rok | 1/2
Pris Såld Avgift 3 272 kr / mån

På synnerligen trivsamma Garvar Lundins Gränd nära Stadshuset återfinns detta ljusa, härliga 20-talshem. Mot rofylld innergård i söder vetter flera av hemmets fönster och två balkonger. Interiört leder hall, med plats för avhängning och gäst-wc, direkt in i kök alternativt till möblerbar, inre hall med vacker fungerande öppen spis i original. Mot gränden och utan insyn ligger fint allrum, disponeras idag som sovrum. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier följer mot den lummiga gården i söder. Pardörrar, stuckaturer och fiskbensparkett ger rummen karaktär. Master bedroom ligger ostört längst in i hemmet, här bjuds plankgolv och balkong i söder. Stort badrum med badkar, dusch och tvättmaskin i anslutning. Mot innergården ligger även kökets balkong, utformad med trappa ner till inbjudande utemiljö i markplan. Köket är i sin tur rymligt med gott om utrymme för matplats. Möjlig 4,5a. Välkommen till ett tjugotalsklassicistiskt hem med grönskande inramning i eftertraktade kvarter.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

På lugna återvändsgatan Garvar Lundins Gränd huserar denna välskötta förening. Strax utanför porten återfinns Kungsholmens rika utbud av såväl natur som stad. Föreningen är äkta, äger marken och består av 111 lägenheter, varav 6 hyresrätter. Föreningen är skuldfri och har en god ekonomi – alla planerade större renoveringar i närtid är genomförda. 

Månadsavgifterna kommer höjas 15 %.

I huset levererar Bredbandsbolaget och ComHem internet och kabel-tv.

I varje port finns tvättstuga i källaren och det finns även cykelrum.

Till lägenheterna hör ett källarförråd.

Utförda renoveringar:

1995/96 totalrenoverades fastigheten och då byttes VA-stammar och elstigar. Även tak och fasad renoverades under samma period.

1997 byggdes tvättstugor i respektive port.

2004/05 byttes fjärrvärmecentral.

2009 renoverades samtliga rökkanaler. 

2015 målning av trapphus samt stamspolning.

2016 målning av yttertak.

2017/2018 byggdes ytterligare balkonger.

2019 renoverades och målades samtliga fönster (utöver vindsvåningarna).

2020 skedde en nyanläggning av trädgårdarna på framsidorna. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.0189752
Lägenhetsnummer
12275-01-01-0003
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
1/2
Hiss
Ja
Förening
Brf Vattuormen 35-40
Byggnadsår
1928
Energiprestanda
154 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister