Mer info

Takvåning med stor terrass och havsutsikt

Antibes – Juan les Pins

Boarea 127 kvm Rum 3 rok
Pris 1 450 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkommen till en fantastisk lägenhet i det lugna bostadsområdet La Rostagne, mellan Antibes och Juan les Pins. Denna lägenhet erbjuder 127 kvm boyta och en imponerande takterrass på 132 kvm med hänförande utsikt över havet och Cap d’Antibes. Här möts du av en rymlig entréhall som leder in till ett stort vardagsrum i söderläge. Vardagsrummet öppnar upp mot en balkong med havsutsikt samt utsikt över poolen och tennisbanan, och skapar en härlig inne-ute-känsla. Från vardagsrummet leder en trappa upp till den stora takterrassen, där du kan njuta av ett välutrustat utekök och en mysig eldstad.  Våningen har två sovrum med tillhörande badrum, samt ett fullt utrustat kök. Bostaden är i gott skick och erbjuder både en pool och en tennisbana, vilket gör detta till en idealisk plats för både avkoppling och aktiviteter. I priset ingår även ett garage och ett förråd.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister