Mer info

Takvåning med Rivernas bästa läge

Plage du Ponteil – ANTIBES

Boarea 262 kvm Rum 7 rok
Pris 4 500 000 Euro / bud Tomtarea  

På ett av Franska Rivierans absolut bästa läge, mellan Plage du Ponteil och de la Salis, finns den duplexvåning på 260 kvm högst upp med en fantastiskt utsikt över havet och Antibes.  På första våningen har lägenheten har en vacker entré med direkt tillgång till hissen, ett stort vardagsrum med havsutsikt, ett fullt utrustad kök, en salong, omklädningsrum och gästtoalett. Det finns tre sovrum med egna badrum. Den första våningen är omgiven av en sammanhängande terrass på 80 kvm. På andra våningen, på taket finns bastu med badrum, ett stort vardagsrum som vetter mot en fantastisk 160 kvm takterrass med en hisnande utsikt.  Fastigheten har vaktmästare och en gemensam pool. Två dubbelgarage och en stor källare tillhör våningen.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister