Mer info

Dubbla balkonger och milsvid utsikt

Rindögatan 10, 6 tr – Gärdet

Boarea 66 kvm Rum | Våning 3 rok | 6/6
Pris Såld Avgift 3 302 kr / mån

Högst upp i huset återfinns denna helt nyrenoverade och synnerligen välplanerade 3a om 66 kvm. Smakfulla materialval karaktäriserar hemmet vars dubbla balkonger i sydväst är kronan på verket, med ypperligt solläge och överblickande stadens vackra skyline. Välkommen till ett underbart boende i välskött förening och rofyllda kvarter på Gärdet.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Tian är en äkta förening som äger fastigheten Mörsaren 6. Föreningen omfattar 27 bostadsrätter om totalt 1.212 kvm och 3 lokaler om 72 kvm.

Till lägenheten hör två vindsförråd om ca 5-6 kvm.

Gemensamma utrymmen i form av välutrustad tvättstuga, cykelrum, gård och takterrass.

5 garageplatser finns i fastigheten, för närvarande kö.

Utförda renoveringar:

Stambyten 2004

Säkerhetsdörr - frivilligt - 2013

Nya termostater på alla element 2014

Fasadrenovering 2014 Ny torktumlare och nytt torkskåp 2014

Driftoptimering av värmeanläggningen 2019

Ny trappbelysning 2020

Ny entrédörr baksidan 2020

Målning av entréerna 2020

Ny DUC i fjärrvärmecentralen 2021    

Interiör

Lägenheten totalrenoverades 2022 och disponeras enligt följande.

Välkomnande hall med inbyggda garderober och vackert stengolv i original. Inre möblerbar hall med möjlighet till arbetsplats och bokhyllor.

Nytt kök från Ballingslöv i klassisk stil med tillhörande matplats. Här bjuds exklusiv bänkskiva i Kinnekulle-kalksten, maskinell utrustning genomgående från Siemens studio line med bl a ugn med sous vide funktion och vinkyl. Helt ny fiskbensparkett med fris harmoniserar med de nybehandlade originalgolven i övriga rum.

Intill kök följer trivsamt rum med stor solig balkong i sydväst. Markis och eluttag finns på båda balkongerna. Rummet lämpar sig väl som sovrum, arbetsrum eller större matsal.

Nytt helkaklat badrum i sober färgskala, i tidlös granitkeramik från Bricmate. Här bjuds bland annat fristående badkar och kommod samt spegelskåp från danska Dansani med inbyggd touchpanel för reglering av ljusstyrka och färgtemperatur. 

Stort rofyllt sovrum med hel platsbyggd garderobsvägg samt inbyggda garderober.

Slutligen fulländar ett synnerligen tilltalande vardagsrum med eldstad och glasat hörn mot västvänd balkong. 

Välkommen till ett hem utöver det vanliga på trivsamma Rindögatan.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.9127 %
Lägenhetsnummer
26
Ingår i avgiften
Värme, Vatten & Bredband 100/100
Våningsplan
6/6
Hiss
Ja
Förening
BRF Tian
Energiprestanda
216 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
280 kr/mån
Försäkring
170 kr/mån
Driftkostnader totalt
450 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister