Mer info

Granne med Tessinparken och solig balkong

Askrikegatan 7 – Gärdet

Boarea 58 kvm Rum | Våning 2 rok | 1/3
Pris Såld Avgift 2 512 kr / mån

Välkommen till denna trivsamma funkisvåning om 58 kvm på eftertraktade Askrikegatan. På en trappa i huset har den ett fantastiskt fritt och lugnt läge vid Tessinparken med solig balkong. Välplanerad med full maskinell utrustning i kök samt exklusiva material som granit och valnöt i både kök och badrum. Vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong. Välproportionerat sovrum samt gott om plats för förvaring i den välkomnande hallen. Våningen renoverad och moderniserad 2010, helt nymålad 2020 och är i mycket gott skick. Stambytt och mycket välskött funkishus med härlig villakänsla och garage i huset. Välkommen till en skuldfri förening.

Bilder

Beskrivning

BRF

Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med 13 lägenheter på eftertraktade Askrikegatan 7. Det vackra funkishuset är ritat av Sture Frölén och uppfördes 1937-38 och husets totalyta omfattar 1.363 kvm varav 939 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen äger fastigheten STOCKHOLM VERKSTADSKLUBBEN 42.

Föreningen är skuldfri.

Föreningen har 6 st garage varav ett är sålt/upplåtet med bostadsrätt, ett är uthyrt till extern hyresgäst samt 4 st tillhör bostadsrättslägenheter.

Fräsch tvättstuga med fönster i markplan. Här finns två tvättmaskiner (Miele), torktumlare (Miele), nyligen installerat separat torkrum samt strykmangel.

Cykelrum i markplan med egen ingång från gården.

Förråd till lägenheten om ca 3 kvm. Lättillgängligt och torrt beläget i markplan.

Återvinningsrum för hushållssopor med sopnedkast samt återvinning för tidningar och kartonger.

Föreningen har en gemensam f.d. piskbalkong högst upp i huset samt en mycket trevlig och välskött trädgårdstomt med gräsmatta, buskar, träd och planteringar.

Fiberbredband, hastighet 100/100 Mbit, ingår i avgiften. Möjlighet till Ip-tv och Ip-telefoni.

RENOVERINGAR
-Samtliga stammar byttes, lägenheterna renoverades och säkerhetsdörrar installerades 1996.
-Fasader, balkonger och terrasser renoverades 2003.
-Tvättstugan renoverades 2008.
-Terrasserenovering 2010.
-Samtliga fönster målades samt installation av energiglas 2010/2011.
-Radonmätning utan anmärkning 2010/2011.
-Renovering garageportar och underhållsspolning stammar 2013.
-Reparation av tak och piskaltan samt installation av värmepump 2014.
-Målning och renovering av trapphus och garageplan 2016.
-OVK-besiktning samt installation av torkrum med avfuktare 2019.

Föreningen har inte planerat några större renoveringar. Närmast planerar föreningen att underhållsspola stammarna och installera fjärrövervakning av värmesystemet.

Område

Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Närhet till kommunikationer, shopping och all tänkbar service, men även till Gärdets och Djurgårdens möjligheter till rekreation.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
1101
Ingår i avgiften
VÄRME, VA, BREDBAND 100MBIT
Våningsplan
1/3
Hiss
Ja
Förening
BRF Verkstadsklubben 42

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister